Hangi en iyi dost ülke dost ülkeye bilerek çok pahalıya doğalgaz satar?Ama maalesef artık Atatürk gibi güçlü bir lider yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Stardew Valley
Deneyimli
Hangi en iyi dost ülke dost ülkeye bilerek çok pahalıya doğal gaz satar?
Türkiye'de almasaymış birkaç sene önce hani Karadeniz'de doğal gaz bulunmuştu?
Türkiye'de almasaymış birkaç sene önce hani Karadeniz'de doğal gaz bulunmuştu?
Peki neden aldı? Ya da politika çok mu kolay bir şey? Ya da şöyle sorayım yıllarca girdiği her yeri bataklığa çeviren bir ülke ile ve onların kankaları ile ittifak yapmak ister misin?
Son düzenleyen: Moderatör:
Stardew Valley
Deneyimli
Ya da şöyle sorayım yıllarca girdiği her yeri bataklığa çeviren bir ülke ile ve onların kankaları ile ittifak yapmak ister misin?
Evet isterim.
Güzel o zaman size oy vermemek konusunda kesin kararı verdim ama unutma Çin yada Rusya ile daha güçlü ilişki kurmak demek sosyalist ol demek değil.
Bursalı_Genç16
Yetkin
Peki büyük güçlerle birlik olmadan tek başımıza var olmamız güçlü olmamız ile ilgili ne yapacaksınız?
Büyük güçlerle birlik olmyacağız diye bir şey demedim ki neden tek başımıza kalıp düşman biriktiralim ki ülkelerle aramızı iyi tutacağız.
Bu ülkelerin hiçbirisi senin çıkarını değil kendi çıkarını düşünür.
Zaten herkesin amacı kendisi ülkesinin çıkarı bu sebeple arayı iyi tutacağız zaten.
Güzel o zaman size oy vermemek konusunda kesin kararı verdim ama unutma Çin'ya da Rusya ile daha güçlü ilişki kurmak demek sosyalist ol demek değil.
Çin ve Rusya ile de ilişki kuracağız ilşki kurmayacağımız ülke kalmayayacak neredeyse.
Ha diyelim ki Dünya Savaşı çıktı izleyeceğimiz politika belli zaten.
Sizin fikriniz şimdi daha mantıklı oldu ama diğer arkadaşın fikri hiç mantıklı gelmiyordu bana diğer arkadaş ABD'yi çok masum görüyor.Büyük güçlerle birlik olmyacağız diye bir şey demedim ki neden tek başımıza kalıp düşman biriktiralim ki ülkelerle aramızı iyi tutacağız.
Zaten herkesin amacı kendisi ülkesinin çıkarı bu sebeple arayı iyi tutacağız zaten.
Çin ve Rusya ile de ilişki kuracağız ilşki kurmayacağımız ülke kalmayayacak neredeyse.
Ha diyelim ki Dünya Savaşı çıktı izleyeceğimiz politika belli zaten.
Eki Görüntüle 204483
Stardew Valley
Deneyimli
Sizin fikriniz şimdi daha mantıklı oldu ama diğer arkadaşın fikri hiç mantıklı gelmiyordu bana diğer arkadaş ABD'yi çok masum görüyor.
Masum değil zaten ABD.
@Bursalı_Genç16 parti kuruldu mu kurulacak mı? Üye olmak istiyorum.
Son düzenleme:
Bu bir illüzyondan ibaret. Sosyal yardım vermek için vergiler artırılıyor. Bu sebeple insanlar fakirleşiyor sosyal yardıma olan ihtiyaç artıyor. En başta sosyal yardım verilmese sosyal yardıma ihtiyaç kalmayacak. Tabi balık baştan kokmuş. Gereksiz bir sürü vergi var.
- Makaleler
- 1
Türkiye'ye vatanını seven bir siyasetçi olduğunu düşünmüyorum, onun için çook zor. Yine din maskesi altına girmiş din adamlarının da dini sevdiğini düşünmüyorum. Her şeyleri 

Yeni mesajlar
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-
-