ROM olarak crDroid önerebilirim.

Neyi silmem gerekiyor? Bunu anlamadım.

XDA sayfasında ne yazıyorsa onu yap. Wipe > Advanced wipe > dalvik & cache ve data seç ve kaydır oku. Ardından geri git ve wipe kısmından format data yap. Ardından linkteki Vendor Q flashla ve ROM'u flashla. Cihazın kurulumunu bitirdikten sonra GApps ve Magisk kurabilirsin.

OrangeFox öneriyorlar. Her şeyi yapmadan önce şunu TWRP üzerinden flashla;

Ardından ana sayfaya geri dönüp reboot menüsünden recovery seç. Üstteki dediklerimi yapabilirsin artık.

Son düzenleme:
Eğer port ROM yoksa GSI ROM da kurabilirsin. CrDroid'ya da voltageos önerebilirim GSI için.

Brick olmasın istiyorsan Heri'nin dediği gibi sağlam TWRP olsun önceden denenmiş ve güvendiğin TWRP olsun.
Herhangi bir işlem yapmadan önce cihaz yedeğini TWRP üzerinden al.
Kesinlikle efs yedeğini almayı unutma.

Eğer port ROM yoksa GSI ROM da kurabilirsin. CrDroid'ya da voltageos önerebilirim GSI için.

Brick olmasın istiyorsan Heri'nin dediği gibi sağlam TWRP olsun önceden denenmiş ve güvendiğin TWRP olsun.
Herhangi bir işlem yapmadan önce cihaz yedeğini TWRP üzerinden al.
Kesinlikle efs yedeğini almayı unutma.

TWRP IMEI götürmez yalnız ama..

Kurulum adımlarını eksiksiz ve doğru şekilde takip edersen hiçbir şey olmaz. Yapılabilecek hiçbir şey yok. Resmi kaynak kullan.

ROM olarak crDroid önerebilirim.

XDA sayfasında ne yazıyorsa onu yap. Wipe > Advanced wipe > dalvik & cache ve data seç ve kaydır oku. Ardından geri git ve wipe kısmından format data yap. Ardından linkteki vendor Q flashla ve ROM'u flashla. Cihazın kurulumunu bitirdikten sonra GApps ve Magisk kurabilirsin.

OrangeFox öneriyorlar. Her şeyi yapmadan önce şunu TWRP üzerinden flashla;

Ardından ana sayfaya geri dönüp reboot menüsünden recovery seç. Üstteki dediklerimi yapabilirsin artık.

Şimdi başladım, hadi bakalım. Bootloader kilidini açıyorum. Sanırım LineageOS deneyeceğim.