Detaylar
Kim cevapladı?erdym 56
Üstün
MediaTek cihazlara ROM'ya çıkartılmıyor ya da geç geliyor sebebini bilmiyorum.
MediaTek'in her şeyi MİT ajanı gibi kapalı kaynak tutmasından kaynaklı. Haliyle ona yazılmasından çok uyarlanması oluyor.
Ethem Efe 56
Üstün
Hiçbir yolu yok mu gesture hareketlerini çalıştırmanın?
THE KEROXEA 4
Üstün
Maalesef. Direkt Android ile alakalı. Stock Android QuickStep'e gömülü bir özellik olduğundan Launcher uygulamaları ile çalışmaz.Hiçbir yolu yok mu gesture hareketlerini çalıştırmanın?
Google Issue Tracker
erdym 56
Üstün
Hiçbir yolu yok mu gesture hareketlerini çalıştırmanın?
Ben bulamadım. En uygun yol bazı insanlar mağazadaki temaları orijinale kopyalıyorlar.
Ethem Efe 56
Üstün
Sinir bozucu, o kadar kişiselleştirme yapıyorum. Lanet bir özellik çalışmıyor :/Maalesef. Direkt Android ile alakalı. Stock Android QuickStep'e gömülü bir özellik olduğundan Launcher uygulamaları ile çalışmaz.
Nothing'larda ROM atılabiliyor mu? İleride telefon değiştireyim en iyisi ya.
erdym 56
Üstün
Sinir bozucu, o kadar kişiselleştirme yapıyorum. Lanet bir özellik çalışmıyor :/
Nothing'larda ROM atılabiliyor mu? İleride telefon değiştireyim en iyisi ya.
Gerek yok nothing zaten AOSP'ye en yakın stok yazılımlardan birini kullanıyor.
tereyagburak 9
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bu durum Xiaomi'ye özel. Android 11'deki Redmi telefonumda da aynı durum vardı.Xiaomi ile alakası yok. Android 12 ile itibaren ekran hareketleri modu launcher uygulamaları ile kullanılamaz. Bu her Android için geçerli. Kendim Samsung, Redmi, Lenovo ve HONOR cihazlar üzerinde denedim ve sonuç aynı. QuickStep eklentisi doğrudan Android arayüzüne bağlı olduğundan Launcher'lar ile kullanılamaz.
Google Issue Tracker
issuetracker.google.com
Android 16 olan telefon var evde bir sürü hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım.
THE KEROXEA 4
Üstün
Ben evdeki tüm cihazlarımda aynı sorunu yaşadım. Google Issue Tracker'da da çoğu Samsung, OnePlus ve Oppo kullanıcıları da etkilenmiş. Sorundan etkilenmeyen cihazların modeli nedir?Bu durum Xiaomi'ye özel. Android 11'deki Redmi telefonumda da aynı durum vardı.
Android 16 olan telefon var evde bir sürü hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım.
tereyagburak 9
Yetkin
- Makaleler
- 1
S25 FE,A16,crDroid'li Redmi 10A(Yine aynı sorunu Redmi 10A'da MIUI iken yaşadım.)Ben evdeki tüm cihazlarımda aynı sorunu yaşadım. Google Issue Tracker'da da çoğu Samsung, OnePlus ve Oppo kullanıcıları da etkilenmiş. Sorundan etkilenmeyen cihazların modeli nedir?
Yeni konular
-
-
-
Elektronik TP-Link TR-MR100-Outdoor 4G Wi-Fi Router 3.066 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik TP-Link Deco X10 (3 pack) Wi-Fi 6 Mesh Sistemi - 6.649 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik TP-Link Deco E4 (2 pack) Wi-Fi 5 Mesh sistemi - 2.631 TL
- Fırsat Ekibi