Detaylar
Kim cevapladı?Hocam sadece işlemciye yapmak istıyorum kasa Corsair 7000X veya 5000X yapmak istıyorum.
İtopya'da hazır setler vardı hala satıştalar mı bilmiyorum istersen oraya bak.
Hocam maalesef orada da yok yurdışı hesapladım hocam 18-20k tutuyor bunun gümrük vergisi vs diğer vergiler daha fazla tutar diye düşünüyorum.
1 kendine 2 tane de devlet babaya alırsın.Hocam maalesef orada da yok yurdışı hesapladım hocam 18-20k tutuyor bunun gümrük vergisi vs diğer vergiler daha fazla tutar diye düşünüyorum.
Hocam maalesef orada da yok yurdışı hesapladım hocam 18-20k tutuyor bunun gümrük vergisi vs diğer vergiler daha fazla tutar diye düşünüyorum.
30 Euro üstü %60 gümrük vergisi kesiliyormuş. AB ülkelerinden gelen ürünler için %30 ama alacaklarını da muhtemelen Çin taraflarından alacağın için önemi yok. Ve %32 de ÖTV var mış sanırsam.
Vallahi ben Almanya'dan nooctua fan getirtmeye çalıştım geldi ama 3 fana 4500 lira verdik 4500 lira da vergi ödedik bu yaz.
Kalsın o zaman hocam düz soğutuculu sistem yapar geçerim Corsair kendi sitesinde paylaşmış 75 dereceden 63 dereceye düşüyor diye vallahi ben ağır oyunlarda 60-65- derecenin üstünü görmedim.
Valla ben Almanya'dan Nooctua fan getirtmeye çalıştım geldi ama 3 fana 4500 lira verdik 4500 lira da vergi ödedik bu yaz.
Üzülme Uzay Kasa: Spiderman Edition reis, bu da geçer. Burada bir şeyler var mış ama fiyatlar pek iç açıcı değil gibi.
Bir de şunlar var: