Crucial 16 GB 5600 MHz RAM satıyorum. Malum, fiyatlar yüksek, dolandırılmak istemiyorum. Satıcı olarak Letgo'nun Param Güvende'si satıcı olarak güvenilir mi, satmalı mıyım? Arkadaş yazdı bugün işte Sahibinden'den Param Güvende yapar mısın diye, ben de "yapamam, korumuyor" dedim. Eski konularıma dayanarak Letgo'da durumlar ne?
Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Crucial 16 GB 5600 MHz RAM satıyorum. Malum, fiyatlar yüksek, dolandırılmak istemiyorum. Satıcı olarak Letgo'nun Param Güvende'si satıcı olarak güvenilir mi, satmalı mıyım? Arkadaş yazdı bugün işte Sahibinden'den Param Güvende yapar mısın diye, ben de "yapamam, korumuyor" dedim. Eski konularıma dayanarak Letgo'da durumlar ne?
Pahalı şeylerde elden satış veya havale sonrası kargo yapmak en güvenlisi. Bu sistemlerin hiçbiri doğru dürüst arkanızda durmuyor. Malım iade geldi, şu, bu oldu... Eğer mağdursanız yürü mahkemeye diyorlar. Uğraşmaya değmez.
SpeedBeast34
Üstün
Letgo cüzdanım güvende satıcıyı tam korumuyor. Sistem ağırlıklı olarak alıcıyı korur. Para alıcı ürünü teslim alıp onay verene kadar sana geçmez iade itiraz durumunda süreç uzayabilir ve para haftalarca bekleyebilir. Şikâyet çok.
Dolandırılma riski sıfır değil.
Paranın geç gelme riski var.
Yüksek fiyatlı ürün için satıcı açısından rahat bir sistem değil.
mahmutburak33
Becerikli
Afedersiniz b*k gibi sistem ne kargoları hızlı (DHL), ve dünyanın komisyonunu koyuyorlar ve dolandırmak isteyen rahatlıkla dolandırılır 1 kere aldım ama almaz olaydım kargom 10 güne aşkın sürede gelmedi.
- Makaleler
- 23
Su an urun satarken dolandirilmamak icin en dogru yer Dolap sanirim. Kafalarina gore iade'ye izin vermiyorlar. Sahibinden'de istedikkeri gibi iade edebiliyor alici tarafi. Komisyon isi problem birazcik.
erdym
Üstün
Su an ürün satarken dolandirilmamak icin en dogru yer dolap sanirim. Kafalarina gore Iade'ye izin vermiyorlar. Sahibinden'de istedikkeri gibi iade edebiliyor alici tarafi.
Onların kendisi de ayrı çakal 4'e satıyorsun 3 veriyor
- Makaleler
- 23
Evet. Komisyon konusu var. 5'e koymak gerekiyor bu denklemde.Onların kendisi de ayrı çakal 4'e satıyorsun 3 veriyor![]()
Afedersiniz b*k gibi sistem ne kargoları hızlı (DHL), ve dünyanın komisyonunu koyuyorlar ve dolandırmak isteyen rahatlıkla dolandırılır 1 kere aldım ama almaz olaydım kargom 10 güne aşkın sürede gelmedi.
Hocam ben bunu nasıl satacağım 4 5 tane ciddi alıcı çıktı hepside Param Güvende istiyor.