Hocam ben bunu nasıl satacağım 4 5 tane ciddi alıcı çıktı hepside Param Güvende istiyor.
Havale yapsin tutari. Sonra musteri icin 100 TL'lik bir ilan acarsin sistem uzerinden. Arkadas o ilani aldiginda Param Guvende ile gonderim saglarsin. Ya da goruntulu arama ile kargoya git. Kargoyu teslim ederken arkadas hesabina havale/EFT yapsin.

Onu deniyorum güvenemiyorum diyor yüksek bir para ödüyorum diyor e bende yüksek fiyattaki bir ürünü satıyorumda :D ikimizde güvenemiyoruzda güvenen birini nasıl bulacağız.

Boş verin beklesin hocam anında %50 şans yerine birkaç gün sonra %100 şansı tercih ederim.

Sahibinden daha mantıklı geliyor 4 tane pg satışı yaptım.

Hocam alıcı kafasına göre iade edebiliyor mu bozuk olmayan çalışan bir ürünü nedeni olması lazım mı ona göre vereyim adam güvenilir geldi Çanakkale'de öğrenciymiş 2. el sistem diziyormuş falan da.

Boş verin beklesin hocam anında %50 şans yerine birkaç gün sonra %100 şansı tercih ederim.

Hocam çok uzun sürdü yani herkes Param Güvende istiyor.

Havale yapsin tutari. Sonra musteri icin 100 TL'lik bir ilan acarsin sistem uzerinden. Arkadas o ilani aldiginda Param Güvende ile gonderim saglarsin. Ya da goruntulu arama ile kargoya git. Kargoyu teslim ederken arkadas hesabina havale/EFT yapsin.

Aynı yola çıkıyor güvenemez gene havale yapınca aramayı kapatıp ürünü kargolamicağımıda düşünebilir yani aynı yol.

Hocam alıcı kafasına göre iade edebiliyor mu bozuk olmayan çalışan bir ürünü nedeni olması lazım mı ona göre vereyim adam güvenilir geldi Çanakkale'de öğrenciymiş 2. el sistem diziyormuş falan da.

Aynı yola çıkıyor güvenemez gene havale yapınca aramayı kapatıp ürünü kargolamicağımıda düşünebilir yani aynı yol.

Sana salatalık bile gönderebiliyor :D Sahibinden'e şikayet ettiğinde de diyorlar ki e biz ne yapalım, git mahkemeye orada burada sürün.

Hocam boş verin siz ne yapın biliyor musunuz ya elden satın ya da gidin çevrenizdeki bilgisayarcılardan fiyat alın bu daha güvenilir sizin için. Bence iyi taktik :D