Hocam boş verin siz ne yapın biliyor musunuz ya elden satın ya da gidin çevrenizdeki bilgisayarcılardan fiyat alın bu daha güvenilir sizin için. Bence iyi taktik![]()
Çevrede 2 tane bilgisayarcı var
Hocam boş verin siz ne yapın biliyor musunuz ya elden satın ya da gidin çevrenizdeki bilgisayarcılardan fiyat alın bu daha güvenilir sizin için. Bence iyi taktik![]()
Çevrede 2 tane bilgisayarcı varbakalım sorarım bir ama 3 bin TL falan teklif vereceklerinden eminim o yüzden o işte zor hocam iade sürecine itiraz edemiyor muyum ya ürünüm çalışıyor diye.
Hocam ben sahibinden de çok iade almadım hatta hiç almadığım için bu konuda bir bilgim yok ne yalan söylüyeyim. Çevrenizdeki bilgisayarcılar 3500 derse 3700-4000'e zorlayın bakalım.
Hocam yok RAM'ın piyasası 7000 o yüzden öyle yazdım yani bizimkiler kazıklar gibi ya o yüzden zor sahibindenden versem acaba sorun yaşar mıyım Param Güvende ile.
Hocam ben iade almadım ama satışlarımın hepsi başarılı oldu. Elden daha çok Param Güvende ile satış yaptım öyle söylüyeyim size. Ama güvenmiyorsanız, içiniz rahat değilse boş verin, çünkü sattıktan sonra o 2 gün onaylanma süresinde kalbiniz güm güm atar bir ara yaşadım.
Alıcı ve satıcıyı dengeli koruyan dolap uygulaması bence. Alırken veya satarken videoya almak çok önemli olası bir sorunda kanıt olduğu için hızlı yardımcı oluyorlar. Komisyonu fazla ama değer.
Alıcı ve satıcıyı dengeli koruyan dolap uygulaması bence. Alırken veya satarken videoya almak çok önemli olası bir sorunda kanıt olduğu için hızlı yardımcı oluyorlar. Komisyonu fazla ama değer.
Evet bu da iyi bir uygulama daha 1 saat önce ürün satın aldım ve daha öncesinden de çok ürün satın aldım bu da güvenli. Onun yanında Gardrops da var ama ondan ne alışveriş yaptım ne de satış ona da bakabilirsiniz.
Çok kesiyor oraya koyarsam 8'e koyarım Crucial DDR 5 Pro 5600 MHz soğutuculu RAM var 8'e alırlar mı bilmiyorum belki koyarım.