CheeZz_MaN

Uzman
Cyberpunk 2077 oynuyordum ve en kuzeyde Watson'daki araca gidiyordum çünkü Delamain'in arabaları bulma görevindeydim. Arabayı buldum ama elimden kaçırdım yanlışlıkla. Şimdi ise arabayı durmadan arıyorum yaklaşık 1 saattir. Arabanın Watson'daki bölgede bir kere bulduktan sonra gittiği yer neresi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cyberpunk 2077 oynuyordum ve en kuzeyde Watson'daki araca gidiyordum çünkü Delamain'in arabaları bulma görevindeydim. Arabayı buldum ama elimden kaçırdım yanlışlıkla. Şimdi ise arabayı durmadan arıyorum yaklaşık 1 saattir. Arabanın Watson'daki bölgede bir kere bulduktan sonra gittiği yer neresi?
Çık gir yapıp 3-5 dakika önceki save dosyasına dönmüştüm ben ancak öyle bulabildim.

Çık gir yapıp 3-5 dakika önceki save dosyasına dönmüştüm ben ancak öyle bulabildim.

Hocam şöyle bir şey var, arabayı kaybettikten sonra tekrar aramaya başladım ve o esnada 10.000 para kastım. Dolaştım ettim. Arabayı kaybetmeden önceki yere alırsam 10.000 gidecek o yüzden pek geriye gitmek istemiyorum.

Hocam şöyle bir şey var, arabayı kaybettikten sonra tekrar aramaya başladım ve o esnada 10.000 para kastım. Dolaştım ettim. Arabayı kaybetmeden önceki yere alırsam 10.000 gidecek o yüzden pek geriye gitmek istemiyorum.
Ben de elimden kaçırmıştım bir tane Delamain araba. Aynı yere tekrar gitmiştim araba yoktu. Baya gezmiştim o bölgede ama bulamamıştım. Tam hatırlamamakla beraber galiba o görevi bir süre erteledim başka görevler yapmaya başladım şans eseri o araba denk geldi. Denk gelince Delamain araba webcam olarak ekranda gözüküyor ve 1-2 cümle konuşuyor. Hemen haritaya bakıp yakalamaya çalış.

Ben de elimden kaçırmıştım bir tane Delamain araba. Aynı yere tekrar gitmiştim araba yoktu. Bayağı gezmiştim o bölgede ama bulamamıştım. Tam hatırlamamakla beraber galiba o görevi bir süre erteledim başka görevler yapmaya başladım şans eseri o araba denk geldi. Denk gelince Delamain araba webcam olarak ekranda gözüküyor ve 1-2 cümle konuşuyor. Hemen haritaya bakıp yakalamaya çalış.

Başka yolu yok hocam. Bug'a girmiş sanırım ben de kaydı geriye aldım.