Cyberpunk 2077 oynamaya değer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Flokki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 946
  • Etiketler Etiketler
    cyberpunk 2077

Flokki

Yetkin
Makaleler
1
Selamlar, biliyorum bu kadar popüler olan ve incelemelerle desteklenen bir oyundur kendisi lakin size de sormak isterim.

1. Oyun oynamaya değer mi?
  2. Hikayesi uzun ve sarıyor mu?
  3. Yapay zekası nasıldır?
  4. Silah çeşitliliği nasıldır?

Değer ama Phantom liberty DLC'sini de alın oyun çok açılıyor öyle.

Yapay zekası çöp, hikayeyi tam bitirmedim başlardayım ama bir arkadaşım yan görevleri yapmadan phantom liberty DLC'si ve ana hikayeyi 65 saatte bitirmiş hızlı oynadım diyor. Oynamaya değer o grafik ve atmosferi deneyimlemek mükemmel bir şey.
Silah çeşitliliği fazla.

Cyberpunk 2.0 yamasıyla çoğu sorunu fixlediler ve birçok yenilik getirdiler CD project red kalitesinde güzel bir oyun.

Değer. Çerezlik bir oyun.

Hikayesi daha iyi olabilirmiş, DLC hikayesi kesinlikle ana hikayeden çok daha iyi.

Yapay zekası yer yer sapıtabiliyor, kritik bir sorun görmedim.

Silah çeşitliliği bence güzel, kastığın builde göre silahları kullanma kabiliyetin değişiyor.

Bence oynanır ya.

Kendim şahsi olarak oynamadım ancak arkadaşımla beraber takılmalık oynuyorduk. Hikayeye detaylı girmedik ama güzel bir oyun. İlk çıktığı gibi bug ve hatalar yok. Hala oynanabilir bir oyun olduğunu düşünüyorum. Çoğu kişi Phantom Liberty DLC'si ile oynamanızı öneriyor, DLC benim hoşuma gitti isterseniz o şekilde kurup oynayın.

1. Evet.
  2. Açıkçası prologue'u 6 saat olan bir oyun için biraz kısa gibi, yine de beklentiye bağlı. Beni tatmin etmişti şahsen.
  3. Bazen hata verebiliyor ancak bunlar açık dünyadakileri için geçerli, görevlerde hiç buga rastlamadım.
  4. Oyunda yakın dövüşten keskin nişancıya oradan da makineli tüfeklere kadar geniş bir yelpaze mevcut.

Oyunun dünyasına girersen harbi sarıyor ama hikaye anlamında çok büyük kayıp var.

Değmez olur mu hiç Hani böyle lokantaya gitmişsin acılı Adana söylemişsin lavaşa çekip yiyeceksin ama bu lavaşı değiştirelim biz lahmacunun arasına Adana koyup dürüp yemek gibi değişik bir lezzet denemediysen mutlaka dene. Galiba ben acıktım oyundan lahmacuna Adana'ya nasıl geldim bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…