1.Oyun oynamaya değer mi?
Bu biraz oynadığınız oyun türlerine bağlı eğer AAA tipi devasa bütçeli grafik şöleni oyunları seviyorsanız oynamalısınız çünkü bu konuda en tatmin eden oyun olabilir.
2. Hikayesi uzun ve sarıyor mu?
Hikayesi görece uzun, beni oyunun teması hiç sarmadığı için hikayesi de hiç sarmamıştı. Çünkü bir RPG oyunundan beklediğim hiçbir RPG öğesine sahip değildi sadece shooter temalı ve hikayesi olan bir oyun gibi geldi bana.
3. Yapay zekası nasıldır?
Kötü ama kötü olması katanayla milleti kebap yapmanın zevkli olmadığı anlamına gelmiyor.
4. Silah çeşitliliği nasıldır?
Silah çeşitliliği en bol açık dünya oyunu olabilir.

Ben oyun çıktığı zamanda, ilk büyük güncelleme döneminde de ve son olarak Phantom Liberty çıktığı zamanda oyuna şans verdim ama hiçbirinde beni çekemedi, beğenemedim umarım siz beğenirsiniz.

Selam, biliyorum bu kadar popüler olan ve incelemelerle desteklenen bir oyundur kendisi lakin size de sormak isterim.

1. Oyun oynamaya değer mi?
  2. Hikayesi uzun ve sarıyor mu?
  3. Yapay zekası nasıldır?
  4. Silah çeşitliliği nasıldır?

Ana oyun oynamaya değmez ama Phantom liberty kesinlikle değer. Ana oyun oldukça uzun ama çeşitlenmiyor, DLC ise oldukça çeşitli ve güzel. Yapay zekası meh işte, çok iyi değil idare eder. Silah çeşitliliği bol ve mekanikler enfes. Oyunun en iyi yanlarından biri zaten savaşlar.

İndirime girmiş DLC ile birlikte aldım bakalım merak ediyorum bende.

1707472275738.webp