TechMad

Uzman
Makaleler
1
Soru basit ama seçim çok zor. Sizce kime ihanet etmeliyim? Çok kararsızım.

ihanet.webp

Dostum internetten biraz uzaklaş, zamanım yok diyorsan save al bir daha ikinci seçeneği oyna. Zamanın varsa birkaç yıl sonra ikinci bir kez oynarsın oyunu, zaten birçok seçim yaptığın bir oyun.

Bunun cevabı bile spoiler...

Redd'e ihanet edersen aslında esas ihanet edenin Songbird olduğunu anlıyorsun.

O sebeple gidip oyunu kaydedip her iki yolu da denemeni tavsiye ederim.
Benim fikrimce once Songbird sonunu oyna. Asil ihanet eden o.

Daha sonra eger istersen. Reed secenegini dene.
Songbird'e ihanet edersem Alex ölüyor ve onun ölmesini istemiyorum. Onunla ilk tanıştığım yerde konuşma yaparken tek istediğinin rahat bir emeklilik olduğunu söylemişti. Son işinde ölmesine gönlüm razı gelmiyor. Ama diğer yandan da Songbird cezasını çekmeli. Sanki böyle bir şey okumuştum gibi. Reed'e ihanet edip sonradan Songbird'ü ona teslim edebiliyormuşuz galiba.

Sonrasında DLC bitiyor zaten :D
Hatırladığım kadarıyla Alex bizi öldürülmek için gönderiliyor ve barda konuşuyoruz. Daha fazla spoiler vermeyeyim.
Hani emekli olacaktı bu kadın? :D Bu arada ana hikayeyi bitirmedim. Embers’ta Hanako ile buluş diyor. Göreve başladığımda DLC kayboluyor hatta bütün görevler kayboluyor. O yüzden DLC’yi tamamen bitirip sonrasında ana hikayeye döneceğim. Bu şekilde yaparsam doğru olur mu?

Hani emekli olacaktı bu kadın? :D Bu arada ana hikayeyi bitirmedim. Embers’ta Hanako ile buluş diyor. Göreve başladığımda DLC kayboluyor hatta bütün görevler kayboluyor. O yüzden DLC’yi tamamen bitirip sonrasında ana hikayeye döneceğim. Bu şekilde yaparsam doğru olur mu?
Evet olur. Hanako son görev çünkü. Onu bitirdiğinde oyun biter.