Detaylar
Kim cevapladı?Bunun cevabı bile spoiler...
Redd'e ihanet edersen aslında esas ihanet edenin Songbird olduğunu anlıyorsun.
O sebeple gidip oyunu kaydedip her iki yolu da denemeni tavsiye ederim.
Benim fikrimce once Songbird sonunu oyna. Asil ihanet eden o.
Daha sonra eger istersen. Reed secenegini dene.
Bunun cevabı bile spoiler...
Songbird'e ihanet edersem Alex ölüyor ve onun ölmesini istemiyorum. Onunla ilk tanıştığım yerde konuşma yaparken tek istediğinin rahat bir emeklilik olduğunu söylemişti. Son işinde ölmesine gönlüm razı gelmiyor. Ama diğer yandan da Songbird cezasını çekmeli. Sanki böyle bir şey okumuştum gibi. Reed'e ihanet edip sonradan Songbird'ü ona teslim edebiliyormuşuz galiba.Benim fikrimce once Songbird sonunu oyna. Asil ihanet eden o.
Daha sonra eger istersen. Reed secenegini dene.
Peki sonrasında Alex ve Reed ile ilişkilerimiz düzeliyor mu?
Sonrasında DLC bitiyor zatenPeki sonrasında Alex ve Reed ile ilişkilerimiz düzeliyor mu?
Hatırladığım kadarıyla Alex bizi öldürülmek için gönderiliyor ve barda konuşuyoruz. Daha fazla spoiler vermeyeyim.
Hani emekli olacaktı bu kadın?Sonrasında DLC bitiyor zaten
Hatırladığım kadarıyla Alex bizi öldürülmek için gönderiliyor ve barda konuşuyoruz. Daha fazla spoiler vermeyeyim.
Evet olur. Hanako son görev çünkü. Onu bitirdiğinde oyun biter.Hani emekli olacaktı bu kadın?Bu arada ana hikayeyi bitirmedim. Embers’ta Hanako ile buluş diyor. Göreve başladığımda DLC kayboluyor hatta bütün görevler kayboluyor. O yüzden DLC’yi tamamen bitirip sonrasında ana hikayeye döneceğim. Bu şekilde yaparsam doğru olur mu?