Altaist

Uzman
Yer
Türkiye
Şu saatten itibaren ana oyunu 3 kez DLC ile beraber şu an 4. kez bitirmiş bulunmaktayım. Gerçekten DLC ana oyuna göre insanın ruhuna işliyor. Sanki bir roman okuyormuş gibi bir hisse kapıldım doğrusu. Witcher 3 için de aynı şeyi söyleyebilirim.

hiç spoiler almadan DLC satın alarak oynamaya başladım ve Songbird'e güvenerek uzay mekiğin sonuna kadar gittim. İhanet itirafını duyduktan sonra yıkıldım. Amacımız hayatta kalmak ve hayatta kalmak için fedakârlıklar ve verdiğim kararların arkasına bakmadan devam etmeliydim. Songbird'i Reed'e teslim ederek ameliyat garantisini aldım yine de aklım Songbird'de kaldı. Hikâyenin sonunda yaşadığını biliyoruz en azından arkadaşlarımızın çoğu yaşıyor. Ben arkadaşlarımın da yaşamasını istedim fakat sonucu hüsrana dönüştü. Bütün arkadaşlarım beni tersledi veya kötü yola düşmüş. Panam beni terk etti. NC'den ayrılanlar olmuş. Bence en mantıklı ve yapılması son bu olduğunu düşünüyorum. DLC son görevinde bence hayatımızın en Nirvana'sını yaşayarak (havaalanında ki çatışma sonrası) artık emekliliğin olması gerektiğini düşünüyorum. Bizi uçakla almaya geldiklerinde devlet çalışanı başkanı kurtardığımız için bizimle gurur duyarak elini uzattı ve bende geri çevirmedim, bir yerde gururum okşandı açıkçası. Keşke son kısımda FİT'de görev alarak bitirdiğimiz sahne olsaydı harika bir son olabilirdi. Oyuna nasıl başladıysak o şekilde sona erdi. Misty'nin dediği gibi kalabalıkta gördüğümüz yüzlerin hayatlarına döndük.​

Tercih meselesi o zaman herkes mutlu sona ulaşmaya çalışırdı bence. Böylesi daha iyi herkesin istediği sonda bir şeyler fedakarlık yapması gerek gibi bir şey olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tercih meselesi o zaman herkes mutlu sona ulaşmaya çalışırdı bence. Böylesi daha iyi herkesin istediği sonda bir şeyler fedakarlık yapması gerek gibi bir şey olmuş.
Witcher 3 tarzı 3 mutlu 3 de kötü son olabilirdi bence.

Night Cityde mutlu son diye bir şey yok maalesef. Böylesi daha güzel, etkili oluyor bence :)

Edgerunners izlemediysen onu izlemeni şiddetle tavsiye ederim.
İzleyeceğim.

Ben Songbird'ü uzay mekiğine kadar götürdüm. Johnny ile beraber roketin havalanmasını izledik. Neden bunu yaptım ve Reed'e onu vermedim diye sorarsan, çünkü Songbird bir oyun oynamıştı ve bunu kazanmıştı. Hak ediyordu yani. Orada o kadar uğraştığı şeyi bir hiçe saymak istemedim. Kısaca "well played" dedim yani. Bence en iyi son buydu.

Ben Songbird'ü uzay mekiğine kadar götürdüm. Johnny ile beraber roketin havalanmasını izledik. Neden bunu yaptım ve Reed'e onu vermedim diye sorarsan, çünkü Songbird bir oyun oynamıştı ve bunu kazanmıştı. Hak ediyordu yani. Orada o kadar uğraştığı şeyi bir hiçe saymak istemedim. Kısaca "well played" dedim yani. Bence en iyi son buydu.
Songbird bana kimi hatırlattı biliyor musun? Dexter DeShawn'ı hatırlattı. Bize iş verip daha sonra kazık attığı için iki karakter arasında ki fark aynı oldu benim için. Ben kimseyi öldürmemek için uğraştım ve sonucu da yalnız kalmak oldu. Ama bu oyundan sonra Witcher 3 oynanması fena olmaz.