Detaylar
Kim cevapladı?Bana da öyle geliyor. Sonradan pişman olmuşlardır.@3881 Bu kadar tutacağını bilseler dediğiniz kısım da dahil 24 bölümlük 2 sezon gelebilirdi. İşte o zaman şaheser olurdu.
Güzel yazı olmuş, bana deseydin senin için 3-5 fotoğraf çekerdim

Çok zorlama Mary, bitti ve üzdü işte. Bırak artık geçmişiAslında haklısınız hocam. Tek sezonluk olarak planlandığı çok belli.
Ya da Lucy’nin Ay’da neler yaptığını ve sonrasında şehire geri dönüp yaptıklarını konu alabilir. Tüm bunları yaparken aynı zamanda Lucy’nin geçmişi de bize gösterilebilir.
Dayanamıyorum, olmuyorÇok zorlama Mary, bitti ve üzdü işte. Bırak artık geçmişi![]()
Eklediğim fotoğrafları da beğenmiyor, ayıp ya...Güzel yazı olmuş, bana deseydin senin için 3-5 fotoğraf çekerdim![]()
- Makaleler
- 9
Güzel oyun ama erken sürülüp perişan edildi. Keşke Songbird'ümünüz de fotoğrafını koysaydın. Eline sağlık.
- Makaleler
- 4
Songbird be... Judy'i satar onu alırım.Güzel oyun ama erken sürülüp perişan edildi. Keşke Songbird'ümünüz de fotoğrafını koysaydın. Eline sağlık.
Şaka bir yana hakikaten, Songbird benim favorim ulan.
Ana oyunu inceliyordum, farklı bir şey koymak istemedim...Keşke Songbird'ümünüzün de fotoğrafını koysaydın. Eline sağlık.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-