Yaradan sormayacak mı fotoğrafları kendine saklıyorsun da forumdaşlara göstermiyorsun diye? Ayıp...
DLC oyunun parçası. Farklı da sayılmaz gibi...Ana oyunu inceliyordum, farklı bir şey koymak istemedim...
Yaradan sormayacak mı fotoğrafları kendine saklıyorsun da forumdaşlara göstermiyorsun diye? Ayıp...
DLC oyunun parçası. Farklı da sayılmaz gibi...Ana oyunu inceliyordum, farklı bir şey koymak istemedim...
Uyarı yemek istemiyorum.Yaradan sormayacak mı fotoğrafları kendine saklıyorsun da forumdaşlara göstermiyorsun diye? Ayıp...
Onu da artık Phantom Liberty incelemesinde yaparsın dostum.Ana oyunu inceliyordum, farklı bir şey koymak istemedim...
Ehem, aslında o yapılmış ama düşünürüz bakalım. :)Onu da artık Phantom Liberty incelemesinde yaparsın dostum.
Hocam yapmayın yaSongbird be... Judy'i satar onu alırım.
Şaka bir yana hakikaten, Songbird benim favorim ulan.
Hee, doğru ya... Ona da bakarsınız ama sıkıtnı değilEhem, aslında o yapılmış ama düşünürüz bakalım. :)
İnceleme: Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty İdris Elba ile Gelen Yeni İçerik Oyunu Nasıl Etkiliyor? Cyberpunk 2077, 2020'de piyasaya sürüldüğünde büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Oyun, birçok teknik soruna sahipti ve vadedilen içeriklerin çoğu eksikti. Ancak, geliştirici CD PROJEKT RED, o zamandan beri...techolay.net
Üşenmezsem yapacağım onu ya.