Oyunu her ne kadar uzun saatler sorunsuz oynasam da bir gün 4K Path Tracing Ultra ne varsa açıp oynamak da hayalim hala. Oynadık oynamasına ama 1080P ve High.

Oyunu her ne kadar uzun saatler sorunsuz oynasam da bir gün 4K Path Tracing Ultra ne varsa açıp oynamak da hayalim hala. Oynadık oynamasına ama 1080P ve High.
1080P 60 FPS. ultrada oynuyorum ben :cool:.
1080p hala en çok kullanılan ve tercih edilen yöntem.

Öbür türlü yani 4K Path Tracing 60 FPS Ultra falan elektrik faturası çok gelir :D.

Tarihin en iyilerinden biri olma potansiyeline sahipken, oyundan çıkarılan içerikler ve yanlış çıkış tarihi yüzünden potansiyelini çöpe atan yazık olmuş yapım. Kötü değil ancak RDR2 TLOU GoW seviyesinde bir oyun da değil maalesef.

Tarihin en iyilerinden biri olma potansiyeline sahipken, oyundan çıkarılan içerikler ve yanlış çıkış tarihi yüzünden potansiyelini çöpe atan yazık olmuş yapım. Kötü değil ancak RDR2 TLOU GoW seviyesinde de bir oyun da değil maalesef.
Bana göre RDR 2 oynanışından ötürü aşırı sıkıcı bir oyun. Evet oynadım ama çok sıkılarak oynadım ve belli bir saatten sonra da depolama birimi için yer açmam lazımdı, sildim.

TLOU oynamadım hiç.

GoW ile CP 2077 kıyaslaması yaparsak eğer CP 2077 her türlü daha iyi. Çünkü GoW, CP'ye göre her anlamda çok sınırlı bir oyun yani. Ayrıca çok fazla düz bir oyun, GoW.

Tabi bunlar benim fikrim.

Oyuna karşı tek ön yargım o kadar karakter oluşturduktan sonra karakterimi görememem. Ekstra bakış açısı daha olsaydı direkt alırdım. Ondan dolayı henüz oynamadım. Öyle bir mod yapılmıştı. Ama ne kadar güzel oldu bakmadım.

Oyuna karşı tek ön yargım o kadar karakter oluşturduktan sonra karakterimi görememem. Ekstra bakış açısı daha olsaydı direkt alırdım. Ondan dolayı henüz oynamadım. Öyle bir mod yapılmıştı. Ama ne kadar güzel oldu bakmadım.
Ben de FPS olmasını sevdim.

Öyle bir mod yapılmıştı. Ama ne kadar güzel oldu bakmadım.
Deneme bile, oyun 1. şahsa göre tasarlandığı için haliyle karakter animasyonları da 1. şahsa göre tasarlanmış halde. Göz kanatır 3. şahıs haliyle.

Mesela bir örnek, 1. şahısta sırıtmıyor ama 3. şahısta..
Cyberpunk 2077 Screenshot 2023.12.12 - 20.24.26.37.webp