Oynanışı keyifli o doğru, karakter geliştirmesi de fena değil ancak ilk çıktığında bu kadar iyi değildi. Cyberpunk evreninde geçen bir oyunda sibersayko olamıyordun oyun ilk çıktığında o kadar eksikti. Araç sürüşü... bence araç sürüşü güzel değil ancak araçların kendisi güzel o yüzden sana öyle geliyor olabilir. Ki diyelim ki araç sürüşü güzel, o da ilk çıktığında rezalet durumdaydı, sonradan toparlanan detaylardan biri oldu o da.

Yan görevler çok ve çoğunluğu iyi yazılmış evet ancak oyunun rol yapması bence zayıf. Yine de The Witcher 3'den daha iyi rol yapma deneyimi sunduğunu düşünüyorum Cyberpunk 2077'nin, en azından karakterini istediğin şekilde geliştirme izni veriyor The Witcher 3'ün aksine.
Rol yapması karakter (kişilik) olarak kötü ama yakın dövüşçü, suikastçi, nişancı, tekniker gibi karakter olma konusunda iyi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bence tam bir şaheser yani. Hayatımda oynadığım en güzel oyun desem yeridir. Bu oyunun açık dünyası çok ama çok güzel. Başka böyle güzel açık dünyası olan oyun görmedim. Belki ghostwire Tokyo oyununun açık dünyası yaklaşabilir ya da yakuza oyunlarının.

Araba sürüşü de çok güzel. Hızlı seyahat kullanmadan oynuyorum hep.

Onun dışında aksiyonu çok ama çok keyiflidir. RPG öğeleri çok iyidir, karakteri geliştirmesi de muazzam yani.

Eksikleri var illaki ama hiç beni etkilemiyor bu eksiklikleri.

Ya oyun aslında korkunc derecede içerik ile dolu, detaylar inanılmaz. Hakkını yemişler zamanında.

DLC'sinde biraz korkmuştum finalli yaparken adamlar nasıl yaptıysa streese girdim bitirirken.

Bir göreve girdim, bir de ne görim DLC'miy. Ya ama o DLC'ye giriş süper bir şey, süper. Hayatımda oynadığım en iyi oyun gerçekten.