Anladığım kadarıyla bu Judy karakteri de sapığın teki zaten. Hikaye gidişatını takip edince, anladım. Hatta cinsel içerikler üretiyor ve satıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Oyunu ve DLC'yi bitirince elde oyunda kalmadı. Ne oynasam sarmıyor. No VR modlu Half-Life Alyx oynuyorum onda da buglar var.
Ya CP 2077, bence başka seviye bir oyun. Üstüne gelmez şimdilik. Dopdolu bir evren.Oyunu ve DLC'yi bitirince elde oyunda kalmadı. Ne oynasam sarmıyor. No VR modlu Half-Life Alyx oynuyorum onda da buglar var.
Ya cp 2077, bence başka seviye bir oyun. Üstüne gelmez şimdilik. Dopdolu bir evren.
Evren dolu fakat o kadar dopdolu değil. Sıkıntıları var hala, bazı yerleri içine çekmiyor seni. DLC çıkmayacak yeni onu hepimiz biliyoruz, yeni oyunda ne zaman çıkar orası muamma. Elde bir tek GTA 6 kaldı o da ne zaman çıkar PC'ye bilmiyoruz.
Yok be, çok dolu. Ayrıca açık dünya tasarımı çok harika. Tabi evren hakkındaki çoğu bilgiyi öğrenmek saygınlık puanı artması gerekiyor (görevler açılıyor) ve çipleri okumak gerekiyor.Evren dolu fakat o kadar dopdolu değil. Sıkıntıları var hala, bazı yerleri içine çekmiyor seni. DLC çıkmayacak yeni onu hepimiz biliyoruz, yeni oyunda ne zaman çıkar orası muamma. Elde bir tek GTA 6 kaldı o da ne zaman çıkar PC'ye bilmiyoruz.
Saygınlık puanı artıyor fakat fullesem bile bazı araçları falan açamadım.Yok be, çok dolu. Tabi evren hakkındaki çoğu bilgiyi öğrenmek saygınlık puanı artması gerekiyor ve çipleri okumak gerekiyor.
Bir şey diyeceğim, internet araştırdım bulamadım. Uçmak için araç yok değil mi oyunda? Yani uçamıyoruz.Saygınlık puanı artıyor fakat fullesem bile bazı araçları falan açamadım.
Nope.Bir şey diyeceğim, internet araştırdım bulamadım. Uçmak için araç yok değil mi oyunda? Yani uçamıyoruz.
RoaringLion
Üstün
Şimdi daha çok ilgimi çekti.Anladığım kadarıyla bu Judy karakteri de sapığın teki zaten. Hikaye gidişatını takip edince, anladım. Hatta cinsel içerikler üretiyor ve satıyor.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347