Merhabalar, oyunda tabanca kullanmayı çok seviyorum bu yüzden seviyeleri tabancaya yarayan bir skill'e basmak istiyorum. Serinkanlılık kısmında tek elli tabancalar diyor bu oyunun bize ilk başta verdiği gri tabanca için geçerli olur mu? 2 eliyle tutuyor çünkü 
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Tüm tabancalar "tek elli" kategorisine giriyor diye biliyorum. Zaten oyunda tek eliyle tuttuğu bir silah yok. Tabancaları iki eliyle tutuyor ama tek eliyle kullanıyor. Yani evet, geçerli olur. Zaten görsel olması lazım yetenek geliştirmesiyse.
Bkz.: (Revolver, tabanca olarak çevrilmiş. Altıpatlarlar için denmiş bu yorum ama tabanca için de geçerli.)
cyberpunk.fandom.com
Bkz.: (Revolver, tabanca olarak çevrilmiş. Altıpatlarlar için denmiş bu yorum ama tabanca için de geçerli.)
Cyberpunk 2077 Weapons
Weapons are a type of equipment in Cyberpunk 2077. Weapons are prevalent and varied throughout Night City, ranging from firearms to melee and cyberware. They are divided into the following subcategories: Weapon availability is based on their manufacturers, with each being considered as either...
- Makaleler
- 4
Hatırlıyorum evet bir sınır vardı. DLC’yi de alamadım bir türlü.Hocam ben oyunu 3 kere bitirdim. En son bitirdiğim save ile DLC’yi de oynadım. 55 seviye falan olmam lazım. İlk oynadığım zamanlar bir sınır vardı ve onun üzerine çıkamıyorduk.
Eki Görüntüle 16215
O zaman seviyeye göre değişiyor bu jamming muhabbeti.
Öyle olması lazım. Oyuna gelen güncellemeleri eskisi gibi takip etmiyorum. Bu bozuk silah olayını bile şimdi öğrendim.Hatırlıyorum evet bir sınır vardı. DLC’yi de alamadım bir türlü.
O zaman seviyeye göre değişiyor bu jamming muhabbeti.
- Makaleler
- 4
Valla ben sizin kadar saat harcayamıyorum şu oyunlarda.Hocam ben oyunu 3 kere bitirdim. En son bitirdiğim save ile DLC’yi de oynadım. 55 seviye falan olmam lazım. İlk oynadığım zamanlar bir sınır vardı ve onun üzerine çıkamıyorduk.
Eki Görüntüle 16215
Şöyle söyleyeyim. Ben hem oyunu hem DLC’yi ön sipariş verdim. Hatta Cyberpunk 2077’yi ön indirmeyle indirip çıktığı günün akşamı başlamıştım oynamayaValla ben sizin kadar saat harcayamıyorum şu oyunlarda.
- Makaleler
- 4
Ben de bu oyun için baya zaman harcadım ama harcadığım 64,5 saat. Ben de oyunu ön sipariş etmiştim ama DLC’yi alamadım sırf parası yüzünden. Oyuna baya mod yükledim, editörle kurcaladım oyunu. Bir şeyler yapıyorum işte.Şöyle söyleyeyim. Ben hem oyunu hem DLC’yi ön sipariş verdim. Hatta Cyberpunk 2077’yi ön indirmeyle indirip çıktığı günün akşamı başlamıştım oynamaya. Bu oyun benim için biraz özel açıkçası.
DLC oyundan daha pahalıya geldiBen de bu oyun için baya zaman harcadım ama harcadığım 64,5 saat. Ben de oyunu ön sipariş etmiştim ama DLC’yi alamadım sırf parası yüzünden.
- Makaleler
- 4
Hakkaten ya. Hani Eneba’dan alayım diyorum orada da pahalı.
Her türlü pahalı. Oyun oynamak artık lüks bir şey ne yazık ki.Hakkaten ya. Hani Eneba’dan alayım diyorum orada da pahalı.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-