Selam, hoş geldiniz. Cyberpunk 2077 2.0 güncellemesiyle, implant sınırı koydu. Artık istediğiniz kadar implant takamıyorsunuz. Ancak bunu aşmanın bir yolu var: Modlamak elbette.
Bu rehberden sonra Cyberpunk 2077'de istediğiniz kadar implant takabileceksiniz.
Bir uyarıyla başlamam gerek. Bunu yaptıktan sonra, aşağıda bahsedeceğim modu deaktif etme işlemini yapmazsanız, kayıt dosyanızı başka bir bilgisayarda veya bu modun olmadığı bir bilgisayarda oynayamazsınız.

aeronight.gif

Modu her zamanki yolla yüklüyorsunuz. Mod yüklemeyi bilmiyorsanız, bu rehbere göz atabilirsiniz.

Sadece opsiyonel dosyalardan OVERRIDE versiyonu yüklemenizi tavsiye ederim. Böylece kendiniz istediğiniz gibi implant yuvalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Modu kısaca OVERRIDE versiyonu üzerinden tanıtayım çünkü onu kullanıyorum. Cyberware-EX, takabileceğiniz implant yuvası sınırını ortadan kaldırır. İstediğiniz kadar yuva açabilir ve bu yuvaları sıfırlayabilirsiniz. Hem Cyberdeck hem de Sandevistan kullanabilirsiniz. Yapacaklarınız sizin hayal gücünüze kalmış.

Modu doğru yükleyip yüklemediğinizi görmek için siber donanım sekmesine girmeniz gerekiyor. Sağ üstte Powered by Cyberware-EX yazıyorsa mod yüklenmiş demektir. Nasıl kullanacağınıza gelelim.
  • Herhangi bir ripperdoca gidin ve implant değiştirmek istediğinizi söyleyin.​
  • Yuva eklemek istediğiniz sınıfa imlecinizi getirip X tuşuna basın. Yuva başına 10000€$ ödüyorsunuz.​
cyberware-ex.gif

• Ne yazık ki teker teker yuva silemiyorsunuz. Sadece seçtiğiniz sınıfı ilk haline sıfırlayabiliyorsunuz.
  • Bir sınıfı sıfırlamak için imlecinizi sıfırlamak istediğiniz sınıfa getirin ve Z tuşuna tıklayın. Sınıf başına sıfırlamanın bedeli ise 5000€$.
sıfırlama.gif

Kollarınızda birden fazla implant varsa, aralarında geçiş yapmak için Cyberarm Cycle modunu kullanacaksınız. Yine aynı şekilde modu kurun. Kullanmak için ise sadece tuş atamalarında yumruk/yakın dövüş için ayarladığınız tuşa basmanız yeterli.
1740961349290.webp

kollar.gif

Şimdi şöyle bir sorun var. Maksimum 500 siber donanım kapasiteniz var. Bunu yine bir mod yardımıyla artıracağız ki, aldığınız yuvalar boşa gitmesin.
Modun adı Enhanced Cyberware Capacity. Bu mod yardımıyla, kapasitenizi istediğiniz gibi artırabilirsiniz. Yine her zamanki gibi kurun modu.
Sonra menüden, mods - DNBNHLP MODS sayfasına girin. Burası yüklediğiniz Enhanced Cyberware Capacity modunun ayar menüsü. Kapasiteyi artırmak için iki yöntem var. Birincisi Flat Bonus. İkincisi ise Level Multiplier Bonus.

enhanced.gif

• Flat Bonus, doğrudan kapasiteyi artırırken
  • Level Multipler Bonus ise karakter seviyenizin aldığı kapasite değerini, girdiğiniz değer ile çarpar.
Ben Flat Bonusu ihtiyacım oldukça açıyorum ve Level Multipler Bonusu 0'da tutuyorum. Tavsiyem, siz de Flat Bonus kullanın. Ayarlamanızı yaptıktan sonra oyununuzu kaydedin ve kayıt dosyanıza yeniden girin. Kapasiteniz değişmiş olacak. Flat kullanmanın avantajı bu işte. Gir çık yapmanıza gerek kalmadan, kapasite değerinizin üstüne flat değerini toplayarak artırabiliyosunuz.

Eğer ki modu beğenmediyseniz ve silmek istiyorsanız şu adımları izlemek zorundasınız. Yoksa dediğim gibi, kayıt dosyanız açılmayacak.
  • Cyberarm Cycle modunu silin.
  • Oyuna girip, tüm yuvalarınızı sıfırlayın.
  • Enhanced Cyberware Capacity modunu silin.
  • Cyberware-EX Reset dosyasını kurun.
  • Modu kurduğunuz kayıt dosyanızı açın ve oyunu kaydedin.

Son düzenleme:
Cyberware ex modunu çalıştıramıyorum. Vortex'den kurdum ve siber donanım ekranında sağ üstte kullanıldığı yazıyor ama olmuyor.

Nasıl manuel kuracağım? Vortex'dekini sildim şu an ne yapmalıyım?