Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 1
Üstün
- Makaleler
- 19
PS oyunlarina hiç hakim değilim, bir planin varsa kendine kalmis vallahi benim bir bilgim yok cokta. PC surum oldugunu sanip yazmistim.
PS oyunlarina hiç hakim değilim, bir planin varsa kendine kalmis vallahi benim bir bilgim yok cokta. PC surum oldugunu sanip yazmistim.
Peki.PS oyunlarina hiç hakim değilim, bir planin varsa kendine kalmis vallahi benim bir bilgim yok cokta. PC surum oldugunu sanip yazmistim.
Oyunu hesap olarak satın aldıysan Fransa hesabı konsolda kayıtlıyken kendi Türkiye hesabından indirebiliyorsun diye biliyorum.
Oyunu PS Plus içinden indirdim.Oyunu hesap olarak satın aldıysan Fransa hesabı konsolda kayıtlıyken kendi Türkiye hesabından indirebiliyorsun diye biliyorum.
Hocam kırmam bu arada saçma fikir.PS5 için de Jailbreak vardı kırıp her oyunu oynayabilirsin.
Hocam sende hic memnun olmuyon ya, bence boşver sonra oynarsin takma kafaya oyun sonucta.
Hoca ama neden bir oyun için kırayım.Hocam sende hic memnun olmuyon ya, bence boşver sonra oynarsin takma kafaya oyun sonucta.
Makinen güncelse kırmak için en az önümüzdeki 2 yıl güncellememen gerek zaten, kıramazsın. Ama JB on numara olay, PS5'i sadece Cyberpunk için almamışsan tabii. Bir sürü oyun indirip oynarsın.
Hocam güncel makine biraz zaman geçsin sonrasında kırarım ama şu an veya yakın gelecekte değil.Makinen güncelse kırmak için en az önümüzdeki 2 yıl güncellememen gerek zaten, kıramazsın. Ama JB on numara olay, PS5'i sadece Cyberpunk için almamışsan tabii. Bir sürü oyun indirip oynarsın.