aerolips

Başarılı
Selamlar,

Bir gün oynarım diye Cyberpunk almıştım (tüm DLC'ler var.) fakat oyunun sıkıntılı çıkması, sonrasında da sürekli güncelleme ve DLC çıkması sebebi ile bekletmiştim. Şu an başlayabilir miyim yoksa yine gelecek olan bir DLC veya güncelleme var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk çıktığı zamanlar ciddi bug, çökme sıkıntıları vardı en son 1 sene önce belki daha da önce olabilir oynayıp bitirmiştim, herhangi bir sorun yaşamamıştım, bir an önce başlamanızı tavsiye ederim şahsi fikrimce bugüne kadar oynadığım en iyi oyundu.

İlk çıktığı zamanlar ciddi bug, çökme sıkıntıları vardı en son 1 sene önce belki daha da önce olabilir oynayıp bitirmiştim, herhangi bir sorun yaşamamıştım, bir an önce başlamanızı tavsiye ederim şahsi fikrimce bugüne kadar oynadığım en iyi oyundu.
Oynayan arkadaşım oyun çok kısa demişti fakat ben anlayamadım tam yan görevleri yapamadan oyun bitti dedi. Ben de Witcher 3 ü deli gibi oynadığım için garip gelmişti Cyberpunk'un hemen bitmesi öyle bir durum var mı yoksa oynayışına mı bağlı oyunun süreci ?

Oynayan arkadaşım oyun çok kısa demişti fakat ben anlayamadım tam yan görevleri yapamadan oyun bitti dedi. Ben de Witcher 3 ü deli gibi oynadığım için garip gelmişti Cyberpunk'un hemen bitmesi öyle bir durum var mı yoksa oynayışına mı bağlı oyunun süreci ?
130 saat üzeri oynadım DLC ile beraber arkadaşınızın nasıl oynadığını bilemiyorum ama kısa bir oyun değil makul bir oynama süresi var.

ab807ddb-d7e4-4f89-b44d-d02f0198d9f2.webp

Siberpunk temasını seviyorsan ilgin varsa kesinlikle başından kalkmayacağın, o dünyada olmak isteyeceğin bir yapım. Bu zamana kadar geç kalmışsın. En kısa sürede başlamanı öneririm gerçekten güzel bir deneyim sunuyor. Modlama desteği ile de keyfine göre modlar bulup deneyimini arttırabiliyorsun.