H2002P kullanıyorum, kablo dolandıkça dolanıyordu. Ne kadar düzeltmeye çalışırsam o kadar dolanıyordu, ben de kendi hâline bıraktım. Sürücüye yakın kısımda kabloda, bükülmeden kaynaklı hasar oluşmuş; mikrofon falan çalışmıyordu. Ben de CYN Bilişim servisine gönderdim, 1200 lira ücret biçildi tamirine, kullanıcı hatası denilerek. THH’ye başvuracağım.
Herhangi bir kargo ücreti ödetmediler, ürün 2 gün içinde gidip geldi; o açıdan memnunum ama kullanıcı hatası deyip sıfır ürün fiyatına tamir parası biçmeleri garibime gitti.
Bir arkadaşımın H2002D kulaklığının mikrofonu bozuktu. Tam 3 kere CYN Bilişime gönderdik, sağlam diye diye gönderdiler 3 kere. Uzak durun kendilerinden.
Merhaba hocam aynı kulaklık aynı sorun ve aynı fiyatı banada biçtiler daha 1.5 aylık kulaklık nasıl kullanıcı hatasından dolayı bu hale gelebilir. Ne yaptınız nasıl hallettiniz.
Merhaba hocam aynı kulaklık aynı sorun ve aynı fiyatı bana da biçtiler daha 1.5 aylık kulaklık nasıl kullanıcı hatasından dolayı bu hale gelebilir. Ne yaptınız nasıl hallettiniz.
Merhaba hocam aynı kulaklık aynı sorun ve aynı fiyatı bana da biçtiler daha 1.5 aylık kulaklık nasıl kullanıcı hatasından dolayı bu hale gelebilir. Ne yaptınız nasıl hallettiniz.