D diski biçimlendirilmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamsi ismaH
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 85
  • Etiketler Etiketler
    diski

Hamsi ismaH

Başarılı
Bilgisayarımda 480 GB M.2 tipi Kingston SATA SSD ve 1 TB Seagate Barracuda HDD var. Windows ve programlar SSD'ye, fotoğraflar vb. HDD'ye kuruluydu. Bu PC bazen açılırken "disk okuma hatası mı, disk yazma sorunu mu?" diye bir şey diyordu ve D diski onarılıyor deyip % veriyordu. %100 olunca açılıyordu. Bugün fotoğrafları taşınabilir bir HDD'ye attım ve D'yi biçimlendirmek istedim. Başta hızlı biçimlendir dedim ancak çok bekledim ve iptal ettim. D diskinin altında eskiden 930 GB, 625 GB boş yazarken başta NTFS yazdı, sonra yazı gitti. Şu an bir şey yazmıyor. Özelliklere baktığımda 0 Bayt yazıyor ve 0 Bayt kullanılabilir diyor. Tekrar biçimlendirmeyi denedim, bu sefer normal denedim ancak hiç ilerlemeyince yine iptal ettim. Şimdi gene hızlı biçimlendirmeye bastım ancak hala ilerlemiyor. Diski nasıl temizleyip tekrar kullanılabilir hale getirebilirim?

Hee ilk soyledigim dogruymus. Sen bölüm olusturmamissin ki? Bölüm olustur ve bicimlendir. Sorunun cozulecektir. Windowsun Diskmanagement programi var onla yap veya en ustte soyledigim programla.
Nasıl yapılıyor windowstan çok anlamıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…