Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
1. Windows tuşuna basıp sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir yazın ve çıkan ayara girin.
2. bölmek istediğin diske sağ tıkla ve birimi küçült bas daha sonra ne kadar boyutta bölüneceğini ayarla.
erdym
Üstün
Bu konu hakkında fazla bir fikrim yok ama ben genel olarak Launcher sistemine sahip oyunlarımda Launcher'ı Windows kurulu diske oyunları ise Launcher üzerinden diğer diskime kuruyorum.
- Makaleler
- 7
Herhangi bir sorun olmaz. Sadece kurulumu yaparken D diskine kurmayı unutmayınız.
VENGEANCE ANGEL
Üstün
D sürücüsünde bazı oyunlar açılmayabiliyor sözüne kim yanlış bilgi dedi merak ediyorum.
Gelsin ona GTA TÜRK vereyim de D diskinde çalıştırsın. Becerebilirse tabi.
GTA TÜRK'ün crack dosyası D diskinde çalışmaya izin vermiyor, C ye atınca çalışıyordu sadece.
Herhangi bir sorun olmaz. Sadece kurulumu yaparken D diskine kurmayı unutmayınız.
Örnek verdiğin sistem bulut sistemi. Recep abi de zaten Steam oyunları sorun olmaz diyor. Steam oyunları diyorsa diğer bu tip uygulamaları da kastediyor herhalde. Sadece Launcher olanlara dikkat edin yani.
- Makaleler
- 7
Örnek verdiğin sistem bulut sistemi. Recep abi de zaten Steam oyunları sorun olmaz diyor. Steam oyunları diyorsa diğer bu tip uygulamaları da kastediyor herhalde. Sadece Launcher olanlara dikkat edin yani.
Yıllardır bu şekilde kullanıyorum. Bu zaman içerisinde ben bir sorun yaşamadım. Ne kurduysam şu ana kadar sorunsuz çalıştı. Tüm sistemlerde düzgün çalışacağının garantisini kimse verememez. Bence düzgün çalışabilir fakat bir başka bilgisayarda çalışmayabilir.
Format sonrası silinmesini istemediğim her şey burada. Bir sorun olursa C diskine format atıp kaldığım yerden devam ediyorum.
Sisteme virüs bulaşmasını engellemek için BitLocker koydum. İşim olduğu zaman açıyorum işimi yapıyorum.
Böylelikle virüs sadece C diskine bulaşmış oluyor. Diğer diskte herhangi bir kayıp yaşamıyorum.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-