Detaylar
Kim cevapladı?4-5 ay önce yediğin bir şey çoktan vücuttan atılmıştır, o yüzden için rahat olsun, bir şey olmaz merak etme.
Sizce? Üstünden 5 ay geçmiş.Şenpiliç olayından 4-5 ay önce "annemin köftesi" almıştım Migros'tan ve yemiştim.
Bir şey olmuş mudur?
- Makaleler
- 64
Hiçbir şey olmaz. 5 ay geçmiş. Ne olsun ki?
Yani tek yiyen siz degilsiniz ve ic sicaklik 70 dereceye ciktiginda bakterinin teorik olarak olmus olmasi gerekiyor.
Ben dun 4 tane yedim sanirim ve sonra haberleri gordum (baska bir marka pilic kofte degilse), sonra dolapta kalan iki tanesini daha gomdum kardeslerime dokunmasin diye
Saka bir yana cok ciddi bir konu ama 5 ayda geriye kalmamistir herhalde diye dusunuyorum,
Ben dun 4 tane yedim sanirim ve sonra haberleri gordum (baska bir marka pilic kofte degilse), sonra dolapta kalan iki tanesini daha gomdum kardeslerime dokunmasin diye
Saka bir yana cok ciddi bir konu ama 5 ayda geriye kalmamistir herhalde diye dusunuyorum,
Testler yapmadan bunu bilemeyiz.
Teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Zehirlenme akut dönemde olan bir durumdur. Aylar geçtikten sonra görülmez. Merak ettiğiniz bakteri zaten 4-5 ay önce vücudunuza girmiş olsaydı çoktan ya kurtulmuştunuz ya da semptom gösterecek kadar üremişti. Gönlünüz rahat olsun şu an o bakteri vücudunuzda bulunmuyor.
Peki hocam bu yavaş yavaş yıllar içerisinde üreyip zehirleyebilirmi?Zehirlenme akut dönemde olan bir durumdur. Aylar geçtikten sonra görülmez. Merak ettiğiniz bakteri zaten 4-5 ay önce vücudunuza girmiş olsaydı çoktan ya kurtulmuştunuz ya da semptom gösterecek kadar üremişti. Gönlünüz rahat olsun şu an o bakteri vücudunuzda bulunmuyor.