Daireye kadar fiberde maksimum 100 Mbps hız alabileceğim söyleniyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nodaplus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 389
  • Etiketler Etiketler
    100 hız

nodaplus

Uzman
Şu anda FTTB altyapı üzerinden 100 Mbps hız alabiliyorum. Yani binaya kadar fiber oluyor sanırım. Dün Türk Telekom ekibi odama kadar fiber kabloyu çekip gitti, 1-2 hafta içinde fiber abonelik başlatabileceğimi söylediler.

Bugün bilgi almak için müşteri temsilcisini aradığımda maksimum 100 hız alabileceğimi söylüyor. Boşuna mı uğraştım fibere geçmek için ben peki?

Bu durum operatöre göre değişir. Türk Telekom'da 1000 Mbit hız alabilirsiniz. Fakat TurkNet kullanıyorsanız Türk Telekom altyapısında 100 Mbit’ten fazla alamazsınız.
Türk telekom ekibi aradım zaten fiberde 100 alabilirsiniz diyor anlamadım. Fiber başvurusu yaparken 1000 alabilir miyim diye sorduğumda evet demişlerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
TT'nin fiber altyapisinda TT uzerinden 1000 Mbps alamamaniz ilginc. Hocam? @Recep Baltaş bilginiz varsa aciklayabilir misiniz?

TT'nin altyapisinda TT uzerinden 1000 Mbps alamamaniz ilginc. Hocam? @Recep Baltaş bilginiz varsa aciklayabilir misiniz?
Vdsl kullanırken altyapımı sorgulamak için yine müşteri hizmetlerini aramıştım bana tamamen bakır kablo demişlerdi. Sonra binaya kadar fiber olduğu ortaya çıktı. Millenicom' u da aradım sadece altyapınız desteklerse çıkabilirsiniz diyor. TT fiberde 1000 üzerine çıkabilmem gerekiyor mu zaten? Hangi iss olduğu önemli değil 1000 hız lazım.

Hocam benim bildigim kadariyla FTTB altyapida 1000MBPS alinmasi mumkun ki altyapiyi kuran interneti verecekse.

Hocam benim bildigim kadariyla FTTB altyapida 1000MBPS alinmasi mumkun ki altyapiyi kuran interneti verecekse.
Hocam daha önce FTTB idi şimdi eve kadar çektiler fiber kabloyu sadece aktif olmadı, ont cihazı vs yok. Şuanda sistemde eski vdsl hattım tanımlı ama yine 100mbps alabileceğimi söylemeleri ilginç

1-2 hafta icinde abonelik baslatabilirsiniz demisler ya, daha fiberiniz tam aktif olmamis olabilir ve eski DSL yontemlerinden alabileceginiz hizi soyluyor olabilirler mi?

1-2 hafta icinde abonelik baslatabilirsiniz demisler ya, daha fiberiniz tam aktif olmamis olabilir ve eski DSL yontemlerinden alabileceginiz hizi soyluyor olabilirler mi?

Bilmiyorum anlattım daha aktif olmadı dedim. FTTH altyapılar üzerinde hız farkları olabiliyor mu diye sordum. Altyapınız ne kadar desteklerse o kadar alırsınız diyor başka da bir şey demiyor

Bilmiyorum anlattım daha aktif olmadı dedim. FTTH altyapılar üzerinde hız farkları olabiliyor mu diye sordum. Altyapınız ne kadar desteklerse o kadar alırsınız diyor başka da bir şey demiyor

Yani bence oradaki cok zeki arkadas sizin tanimli VDSL hattiniza bakip oradaki maksimum hizi dumduz okudugu icin dediginiz hiçbir seyi umursamiyor gibi geldi bana. 1-2 hafta sonra aktif oldugundan emin oldugunuzda zaten sitelerinde altyapi sorgulamada bile 1000MBPS gozukmeli diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…