4925

Uzman
2 tane Galatasaray formam var ama bana son zamanlarda dar gelmeye başladı. Bu giysileri genişletme yolu var mı? Varsa nedir?

Karbonat ve Sirke: Bir litre suya 2 yemek kaşığı kadar karbonat ekleyin. Daha sonra hazırladığınız karışımın içerisine daralan kıyafetinizi bırakın. Kıyafetinizi nazik hareketlerle çekerek genişlemesine yardım edin. Bir saat kadar suda beklettikten sonra bir miktar beyaz sirke karıştırdığınız bir litre su ile durulayın.

Kaynak: Migros Sanal Market

Karbonat ve Sirke: Bir litre suya 2 yemek kaşığı kadar karbonat ekleyin. Daha sonra hazırladığınız karışımın içerisine daralan kıyafetinizi bırakın. Kıyafetinizi nazik hareketlerle çekerek genişlemesine yardım edin. Bir saat kadar suda beklettikten sonra bir miktar beyaz sirke karıştırdığınız bir litre su ile durulayın.

Kaynak: Migros Sanal Market
Hocam formanın görünüşünü bozmaz değil mi oldukça değerli formalar.

Hocam formanın görünüşünü bozmaz değil mi oldukça değerli formalar.
Biraz riskli geldi bana işlem. Ayrıca karbonat eşliğinde çekerek genişletmek ne bileyim, çok zarar verir. Genişletme diye bir şey hiç görmedim. Yanlışlıkla tüm renklerinden olup da Beşiktaş formasına dönmesin. 😅

Karbonat ve sirke: bir litre suya 2 yemek kaşığı kadar karbonat ekleyin. Daha sonra hazırladığınız karışımın içerisine daralan kıyafetinizi bırakın. Kıyafetinizi nazik hareketlerle çekerek genişlemesine yardım edin. Bir saat kadar suda beklettikten sonra bir miktar beyaz sirke karıştırdığınız bir litre su ile durulayın.

Kaynak: Migros Sanal Market.

Kötü kokmaz mı o zaman?