Detaylar
Kim cevapladı?Velar
Yetkin
Karbonat ve Sirke: Bir litre suya 2 yemek kaşığı kadar karbonat ekleyin. Daha sonra hazırladığınız karışımın içerisine daralan kıyafetinizi bırakın. Kıyafetinizi nazik hareketlerle çekerek genişlemesine yardım edin. Bir saat kadar suda beklettikten sonra bir miktar beyaz sirke karıştırdığınız bir litre su ile durulayın.
Kaynak: Migros Sanal Market
4925
Uzman
Hocam formanın görünüşünü bozmaz değil mi oldukça değerli formalar.Karbonat ve Sirke: Bir litre suya 2 yemek kaşığı kadar karbonat ekleyin. Daha sonra hazırladığınız karışımın içerisine daralan kıyafetinizi bırakın. Kıyafetinizi nazik hareketlerle çekerek genişlemesine yardım edin. Bir saat kadar suda beklettikten sonra bir miktar beyaz sirke karıştırdığınız bir litre su ile durulayın.
Velar
Yetkin
Onu bilmiyorum hocam. Sadece nasıl kıyafetin genişleyeceği hakkında bilgi verilmiş.Hocam formanın görünüşünü bozmaz değil mi oldukça değerli formalar.
4925
Uzman
Hocam kilo ile alakalı değil yalnız yaşım büyüdüğü için öyle.
Elma ısıran 56
Üstün
Biraz riskli geldi bana işlem. Ayrıca karbonat eşliğinde çekerek genişletmek ne bileyim, çok zarar verir. Genişletme diye bir şey hiç görmedim. Yanlışlıkla tüm renklerinden olup da Beşiktaş formasına dönmesin.Hocam formanın görünüşünü bozmaz değil mi oldukça değerli formalar.
Karbonat ve sirke: bir litre suya 2 yemek kaşığı kadar karbonat ekleyin. Daha sonra hazırladığınız karışımın içerisine daralan kıyafetinizi bırakın. Kıyafetinizi nazik hareketlerle çekerek genişlemesine yardım edin. Bir saat kadar suda beklettikten sonra bir miktar beyaz sirke karıştırdığınız bir litre su ile durulayın.
Kaynak: Migros Sanal Market.
Kötü kokmaz mı o zaman?
Furkan9600
Yetkin
Şimdiden kokusu burnuma geldi