Bence AK680'i çok sevecekseniz ve birkaç tane daha farklı türden klavye alacaksınız. Sadece olabilecek şeyi söylüyorum sonra gerçekleşirse bana sövmeyin de
Hele ki o basım tokluğu ve hissi güzel deneyim yaşatınca göreceksiniz farkı.
İncelemenizi beğendim klavye güzele benziyor. Şu an Razer Blackwidow Ultimate 2016 Edition kullanıyorum ve mini klavyelere alışkın değilim bunun numpad li versiyonu var mı acaba? ve mevcut klavyemden geçiş yapsam daha mı iyi olur gibi? ne düşünüyorsunuz.
Maalesef bunun numpadli sürümü yok. Eğer bu tarz bir klavyeye geçmek istiyorsanız ve numpad olsun istiyorsanız WhatGeek üzerinden AK992 falan bakabilirsiniz aslında.
Maalesef bunun numpadli sürümü yok. Eğer bu tarz bir klavyeye geçmek istiyorsanız ve numpad olsun istiyorsanız WhatGeek üzerinden AK992 falan bakabilirsiniz aslında.
İncelemenizi beğendim klavye güzele benziyor. Şu an Razer Blackwidow Ultimate 2016 Edition kullanıyorum ve mini klavyelere alışkın değilim bunun numpad li versiyonu var mı acaba? ve mevcut klavyemden geçiş yapsam daha mı iyi olur gibi? ne düşünüyorsunuz.
1000₺'ye göre değerlendirmek gerekirse Türkiye için oldukça iyi olduğu söylenebilir. 1000₺2ye alacağımız hangi klavyenin stabları hatasız yakın, ses Knob'una sahip kaç tanesi bu toklukta. Hepsi birbirinin aynısı hepsi Cherry MX çakması Switch kullanan birbirinin kopyası alet.