Bence AK680'i çok sevecekseniz ve birkaç tane daha farklı türden klavye alacaksınız. Sadece olabilecek şeyi söylüyorum sonra gerçekleşirse bana sövmeyin de :D

Hele ki o basım tokluğu ve hissi güzel deneyim yaşatınca göreceksiniz farkı.
Eğer uyarsa bende ki pbt capsleri de takarım pbt capslere cidden alıştım.

İncelemenizi beğendim klavye güzele benziyor. Şu an Razer Blackwidow Ultimate 2016 Edition kullanıyorum ve mini klavyelere alışkın değilim bunun numpad li versiyonu var mı acaba? ve mevcut klavyemden geçiş yapsam daha mı iyi olur gibi? ne düşünüyorsunuz.

İncelemenizi beğendim klavye güzele benziyor. Şu an Razer Blackwidow Ultimate 2016 Edition kullanıyorum ve mini klavyelere alışkın değilim bunun numpad li versiyonu var mı acaba? ve mevcut klavyemden geçiş yapsam daha mı iyi olur gibi? ne düşünüyorsunuz.
Vaay benim eski klavyelerden yeriz.

Pek fikrim yok hocam ama oldukça eski duruyor. Memnunsanız sıkıntı yok ancak elinizdeki klavyeyi yedeğe de ayırabilirsiniz yani.
Royalaxe XL98 Mechanical Keyboard with LED Display Hocam bu klavye neymiş ya böyle, forumda aramızda toplayalım para alalım. Herkes birer gün kullansın sonra satarız.

O Switch'ler benim olacak ;3

1000₺'ye göre değerlendirmek gerekirse Türkiye için oldukça iyi olduğu söylenebilir. 1000₺2ye alacağımız hangi klavyenin stabları hatasız yakın, ses Knob'una sahip kaç tanesi bu toklukta. Hepsi birbirinin aynısı hepsi Cherry MX çakması Switch kullanan birbirinin kopyası alet.

Maalesef değilmiş. Ben de hotswap diye biliyordum ama iyice bakınca EK75Pro'nun hotswap olduğunu bunun da lehimli bir model olduğunu gördüm.

Son düzenleme: