Merhaba, keycaps kalitesi nasıl? Ofis klavyelerini andırıyor mu? F/P açıdan bakmayın.

Gayet kaliteli. ABS olmasına rağmen elde hoş bir his bırakıyor. ABS diyebiliyoruz ama normal klavye kullanan birisine kullandırtsak kesinlikle çok kaliteli olduğunu söyleyecektir. Hatta PBT desek inanacaktır bile.

Eskiden bu tarz Çinli markalar yalnızca üçüncü dunya ülkelerine satış yapardı. Türkiye gibi bi ulkede, alım gücünün iyi olduğu dönemlerde SS, Razer, Logitech gibi markalar çok satıyordu çünkü.

Ekonomi tepetaklak olup, alım gücü iyice düşünce artık pazara girmeye başladılar. Tıpkı adını sanını bilmediğimiz onca Çinli telefon & tablet üreticileri gibi.

@MVP

Doğru bir şey söylediğinizi düşünmüyorum. Bu tarz firmalar global pazarda çokça ürün satan markalar oluyor genelde. Evet bize yeni geldiler ama bu 3. dünya ülkelerine satış yaptıkları anlamına gelmiyor. Tabii ki Razer gibi çok satamazlar çünkü marka reklamları çok yok ancak bu tarz klavyeleri seven niş kitleyi de ellerinde iyi tutabiliyorlar.

İncelemenizi çok beğendim mevcut klavyemi emekli etmek istiyorum bende malum 2016 dan beri kullanıyorum. Fakat numpad'li bir model bakıyorum bu klavyenin numpad'li bir versiyonu var mı acaba biliyor musunuz?