Detaylar
Kim cevapladı?pawEn
Üstün
170mm sogutucu yukseklik destegi varmis. Kasanizdan yana sorun olmaz.
Intel için fan ayağı da gerekmiyor ileride de 12400F, 13400F ile falan kullanırım derseniz alınabilir. 11400F'e stok fan yeterli dediğim gibi.
pawEn
Üstün
Oyunlarda yeterli olur. TLOU'da falan baya zorluyor V-Sync'la halledilir diye dusunuyorum.
DarthGorsoy
Bilgin
i5-13400F, 7500F'den daha serin çalışıyor hocam. Sizce 13400F için alınır mı, stok fan Zalman R1 kasada çok ses yapar gibime geliyor da. Bir de LGA1700 uyumlu değil sanırım.
pawEn
Üstün
Alinir da R1'in sogutucu yukseklik destegini bilmiyorduk sanirim degil mi?i5-13400F, 7500F'den daha serin çalışıyor hocam. Sizce 13400F için alınır mı, stok fan Zalman R1 kasada çok ses yapar gibime geliyor da.
DarthGorsoy
Bilgin
160 diyor hocam.Alinir da R1'in sogutucu yukseklik destegini bilmiyorduk sanirim degil mi?
pawEn
Üstün
Al gec hocam kendi sitesinde de yanlis demez herhalde. Hava akisi biraz kıttı sanırım bunda. Yine de yeterli olur diye dusunuyorum.
DarthGorsoy
Bilgin
Hocam kıt denebilir evet çünkü önde 2 fan var ama fanlar kendini zor döndürüyor öyle söyleyeyim. Arkada bir egzoz, yukarıda da bir egzoz var. Stok soğutucu tam RPM'de ıslık çalar diye bunu almak iyi olur o zaman. Alayım ben bunu, sağ olun. Bu fan ayağı mevzusu nedir hocam?Al gec hocam kendi sitesinde de yanlis demez herhalde. Hava akisi biraz kıttı sanırım bunda. Yine de yeterli olur diye dusunuyorum.
629 TLOncesinde de konusunu actigim fiyatina gore baya iyi bir sogutucu. Strong M4-12 yokluğunda bu civarlarda domine ediyor direkt fiyatiyla.
5500, 5600, gibi işlemcilerinize düşünmeden alabilirsiniz.
Tek eksisi mandallı olduğu için montaj sırasında elinizde fan ayağı bulundurmanız gerekmekte. Stok fan ile kullanıyorsanız bu fan ayagi cikarilmis oluyor muhtemelen anakart kutusunda falandır.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-