Elektronik Dark Freezer X123, 521,55 TL

Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Son zamanlarda 600-700 TL bandına çıkmıştı, şimdi çok iyi fiyat. Ryzen 5 7500F işlemci bile soğutursun bununla.

İncelemesi:

4 bakır borulu benzer bir şey kullanıyorum, Ryzen 5 7600'e yetiyor. Tek sıkıntı takarken biraz zorlanabilirsiniz.

Fiyat güzelmiş 240 değerlendirmede 4.3 almış gayet kafi, orta seviye işlemcilerde iyi iş çıkartır.

4 bakır borulu benzer bir şey kullanıyorum Ryzen 5 7600'e yetiyor. Tek sıkıntı takarken biraz zorlanabilirsiniz.

Çentikli olmasa bundan daha F/P soğutucu yok. Ancak biraz zorlama ile hallolmuyor değil.

Daha bu sabah Thermalright Burst Assassin siparişini vermiştim 7500F işlemcim için.. Aralarında 2 katı fiyat farkına değecek fark var mıdır?

Daha bu sabah Thermalright burst Assassin siparişini vermiştim 7500F işlemcim için. Aralarında 2 katı fiyat farkına değecek fark var mıdır?

Ben pek sanmıyorum. 5700X'i rahat soğutuyorum bununla 7500F'den pek bir farkı yok termal anlamda.

Ancak genede bi konu açın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…