Testo Unit

Üstün
Makaleler
4

Kardeşimin bilgisayarına çöküp War Thunder oynarken işlemci 90 dereceyi görünce, araştırmalarım sonucu bu modeli satın almış bulunmaktayım. Hepsiburada kuponu ve %5 indirim kampanyasıyla birlikte 490 TL’ye gelmiş bulunmakta.

Öncelikle sistem:​

• Asus Prime A520
  • Ryzen 7 5700X
  • MSI MAG Forge M100R

Kutu içeriği:​

İçinden tek kullanımlık macun, Intel aparatı ve vidalar çıkıyor.

Montaj:​

Çentik tasarımı sebebiyle montajı hayli zordu.

Testler:​

Ekran Görüntüsü (6).webp

Ekran Görüntüsü (9).webp

Soğutucu takıldıktan sonra:​

Ekran Görüntüsü (18).webp

Ekran Görüntüsü (15).webp

Kasa içinde duruşu:​

WhatsApp Image 2025-06-25 at 22.00.50.webp

Az, öz ve yararlı bir inceleme olmuştur umarim. Herkese iyi sosyaller.

Aynı soğutucuyu kullanıyorum bende öneririm, F/P ürünü. Benim işlemcim darboğazdan dolayı her zaman %100 kullanılır stok fanla 99 dereceye kadar gelip güç kısıyordu, şu anda ortalama 60 derecelerde. Macunu değiştireli 1 sene olmuştur hala iyi soğutuyor belki de kurumuştur.

Arada BD Prochot kullanarak güç kısıyor ama 105 derece sınırı gösteriyor, işlemci 60 ekran kartı da 60 derece aslında, anakart üzerindeki VRM yada başka bir bileşen ısınıyor sanırım. Hiç bakım yapacak halim yok. :)

Arada bd prochot kullanarak güç kısıyor ama 105 derece sınırı gösteriyor, işlemci 60 ekran kartı da 60 derece aslında, anakart üzerindeki VRM'ya da başka bir bileşen ısınıyor sanırım. Hiç bakım yapacak halim yok. :)

Sensor bozuktur yuksek ihtimalle.

4 bakır borulu benzer bir şey kullanıyorum Ryzen 5 7600'e yetiyor. Tek sıkıntı takarken biraz zorlanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok kullanıyorum ve 65 dereceyi geçmiyor. Benim stok güçlendirilmiş model mi acaba? :D

Son düzenleyen: Moderatör: