- Makaleler
- 1
Balistik yelek, gaz maskesi, bir de kamuflajın yağmurluğunu açtın mı panda gibi duruyorsun.
Denendi, onaylandı.
Denendi, onaylandı.

Vay bee, aynısı bende de vardı hatta duruyordur belki, aramam lazım.Merhaba arkadaşlar. Stalker sevdamdan dolayı bir Rus gaz maskesi aldım. Meraklıları varsa inceleme yazıyorum:
Maskeyi burdan 1.000 TL'ye aldım:
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...i-elbiseleri-rus-gaz-maskesi-1255058511/detay
(Çok iyi bir satıcıydı. Kargo fiyatına zam gelmiş, zam miktarını IBAN'dan geri attı.)
Madde: Doğal kauçuk.
Ağırlık: 870 gram.
Standart 40mm Gost vida dişli filtre girişi.
Görüş alanı MKE SR6 gibi maskelere göre daha dar yuvarlak ve küçük olduğundan ama çok da problem yaşatmıyor. Sadece gözünüzü aşağı/yukarı çevirince direkt göremiyorsunuz. MKE SR6'da olduğu gibi başınızı da çevirmeniz lazım.
Sağdan.
Eki Görüntüle 227149
Soldan.
Eki Görüntüle 227150
Maske içi.
Eki Görüntüle 227151
Maskede filtre giriş yeri.
Eki Görüntüle 227152
Filtre giriş yeri.
Eki Görüntüle 227153
Filtreden nefes alabilmek için açıp kapanabilen kapakçık.
Eki Görüntüle 227154
Takınca da böyle görünüyor.
Eki Görüntüle 227155
Çok gezebileceğini düşünmüyorum hocam taktığınızda zar zor nefes alıyorsunuz zaten birde çok bunaltıcı, havale geçirmek için ideal (!)Bununla dışarıda gezse tepkiler ne olur acaba? Denenip gösterilmesi lazım![]()
Bulunca fotoğraf bekleriz hocam.Vay bee, aynısı bende de vardı hatta duruyordur belki, aramam lazım.
Bence gayet rahat nefes alınıyor, size çok dar gelmiş veya kapakçığını çıkarmamış olmayasınız.Çok gezebileceğini düşünmüyorum hocam taktığınızda zar zor nefes alıyorsunuz zaten birde çok bunaltıcı, havale geçirmek için ideal (!)![]()
İnan bilmiyorum hocam Özbekistan'dan getirmistim baya oldu bulabilir miyim bilmiyorum bulursam atarim fotografini.Bulunca fotoğraf bekleriz hocam.
Bence gayet rahat nefes alınıyor, size çok dar gelmiş veya kapakçığını çıkarmamış olmayasınız.