BlasTedWizard

Becerikli
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Bugün yeni almış olduğum Xrades marka mousepad’i inceleyeceğiz. Gerçekten uygun fiyatlı bir mousepad, sadece 370 TL. 10 Aralık’ta aldım ve 2 günde geldi. Kutu içeriği olarak sadece dürüm gibi sarılmış mousepad çıkıyor.

Ben hem masada yemek yiyen biri olduğum için komple siyah veya komple beyaz almak istemedim; çok sade olurdu ve hemen lekeler belli olurdu. İsteyenler için sadece siyah–beyaz karışık Porge marka mousepad’ler var. Ben hem klavyenin de mousepad üstünde olmasını istediğim için böyle büyük aldım.

Baskı kalitesi fiyatına göre gerçekten güzel. Dürüm gibi sarılı gelmesine rağmen öyle büzüşme gibi şeyler olmamış. Alt tarafı tırtıklı bir yapıda, masada kayma gibi bir durum olmuyor. Bundan önce, yanlış hatırlamıyorsam, A101 veya BİM’den aldığım 70×30 Piranha marka bir şey kullanıyordum. Birden büyük mousepad’e geçince bir rahatladım.

Temizlik konusunda da ayda yılda bir ılık su ve biraz toz deterjanla elinizle hafifçe yıkayıp kurumasını bekliyorsunuz. Dezavantaj sayılır mı bilmiyorum ama bu tür mousepad’lerin yılda bir kere falan değiştirilmesi gerekiyormuş; yüzeyleri aşınıyor ve performansı gidiyormuş.

Şahsen ben sadece görüntü için ve masanın biraz tırtıklı olması beni rahatsız ettiği için aldım. Uzun vadede ne kadar iyi, bilmiyorum.
WhatsApp Image 2025-12-12 at 22.32.22.webp
WhatsApp Image 2025-12-12 at 22.42.15.webp
WhatsApp Image 2025-12-12 at 22.32.23.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben bu markanın aynı ürününü yıllardır kullanıyorum birkaç yıl kullandım artık iyice rengi attı yapıştı bir şeyler oldu sonra aynısından bir daha aldım, sadece ilk birkaç gün koku oluyor yıkayıp havalandırıyorum bir iki gün sonra bir daha koku olmuyor, kırışma falan da yok dümdüz, bence fiyatının hakkını veren fiyat performans ürünü.

Vallahi ben bu markanın aynı ürününü yıllardır kullanıyorum birkaç yıl kullandım artık iyice rengi attı yapıştı bir şeyler oldu sonra aynısından bir daha aldım, sadece ilk birkaç gün koku oluyor yıkayıp havalandırıyorum bir iki gün sonra bir daha koku olmuyor, kırışma falan da yok dümdüz, bence fiyatının hakkını veren fiyat performans ürünü.

Yapışma konusu alt kısmı ben köye gitmiştim. Mouse pad 3 ay yerinden oynamadı köyden geldim ve bir kaldırdım bu A101'den mi ne aldığım mousepadin yarısı masada kalmıştı. Alt tarafındaki siyah kaymanı masadan soyarak çıkardım. Hasta olduğum için bana hiç kokmadı :D

Benimkisini emekli mi etsem? 2 yıldır kullanıyorum. Linki atma şansınız var mıdır?