Arkadaşlar merhaba, çıldırmak üzereyim. YouTube'dan takmaya çalıştım ama düzgün video bulamadım. Nasıl takmam gerekiyor bu fanı? Hayatımda elime kule soğutucu almadığımdan nasıl takıldığını pek bilmiyorum.
Arkadaşlar merhaba, çıldırmak üzereyim. YouTube'dan takmaya çalıştım ama düzgün video bulamadım. Nasıl takmam gerekiyor bu fanı? Hayatımda elime kule soğutucu almadığımdan nasıl takıldığını pek bilmiyorum.
Hem AMD hem Intel braketi var. Intel braketini anakartının arkasından AMD ise işlemcin önden takacaksın. 2 tane vida yeri var görüyorsan onları oturtturman yeterli aslında.
Hem AMD hem Intel braketi var. Intel braketini anakartının arkasından AMD ise işlemcin önden takacaksın. 2 tane vida yeri var görüyorsan onları oturtturman yeterli aslında.
Hocam sadece 2. görseldekinin daha küçüğü çıktı paketten. Bir de bahsettiğiniz 2. görseldeki metal şeyler brakete geniş kalıyor. Neredeyse 3 saattir arkasına sünger koyup takmaya çalışıyorum.
Hocam sadece 2. görseldekinin daha küçüğü çıktı paketten sadece. Bir de bahsettiğiniz 2. görseldeki metal şeyler brakete geniş kalıyor. Neredeyse 3 saattir arkasına sünger koyup takmaya çalışıyorum.