Steam Dark Souls 3 alınır mı?

Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba, Dark Souls oyunlarını pek sevmeyen biri olarak bu oyunu satın almak istiyorum. Biraz deneyimleyip Dark Souls türünün nasıl olduğunu anlamam lazımdı, o yüzden alasım geldi, sizce alınır mı? Ve oyun kaç GB? Son bir tane daha soru soracağım: Dark Souls 3 açık dünya bir oyun mu yoksa sadece hikaye mi var? Çünkü yorumlarda Build tarzı yorumlar gördüm, o yüzden sormak istedim.

Son bir şey daha soracağım: Dark Souls serisi bağlantılı mı? Ona göre alacağımda oyun kaç saat sürer sarar mı?

Alınır ama tavsiyem 1. oyunu almanız yönünde.

Souls oyunlarına başlamak için DS3 ideal bir oyun. Açık dünya değildir, gidilmesi gereken yollar bellidir. Build yapma imkanı var fakat nasıl bir tarz oynayacağınızı belirlemeniz gerekiyor. Hikaye olarak bağlantılı değil.

DS serisi biraz pahalı olabiliyor, arkadaşlarının steam hesaplarında varsa onların hesapları ile veya aile paylaşımı ile denemeni tavsiye ederim.

Vallahi hocam arkadaşım 1 tane var oda okuldan arkadaşım ama Build yaparsak ne oluyor ki hocam onu merak ettim yorumunuz için teşekkürler.

Alınır ama tavsiyem 1. oyunu almanız yönünde.

Yorumunuz için teşekkürler.

Alınır muazzam bir oyun ama önce Dark Souls 1'i oynamalısın, birbirine hikâyesel olarak bağlı oyunlar.

Hocam biriniz hikaye bağlı değil diyorlar bazıları bağlı diyorlar ama hocam 2 oyuna bütçem yetmez 1 ve 3 yetmez çünkü hocam bütçem sadece 27 dolar ama bu da zor indirime girdiği için 3 alacağım gibi duruyor.

Elden Ring'den başla, en kolayı o ve açık dünya. Darksouls 3 açık dünya değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…