Sinister

Uzman
Dark Souls 1 ve 3'ü oynadım. Seride eksik olanı da tamamlamak istiyorum. Hangisini almalıyım?
Not: Zorluk avantajı varsa elde etmek isterim.

Scholar of the First Sin kesinlikle daha zor, vanilla Dark Souls 2'ye Souls oyunu demek bile zordu, biraz fazla kolaydı. Her ne kadar vanilla sürümün daha temiz bir sürüm olduğunu düşünsem de bu saatten sonra vanilla almak için sebep yok gibi görünüyor.

İki sürüm arasında düşman yerleşimleri, item yerleşimleri vb. her şey farklı. Görsel olarak da SotFS daha iyi görünüyor.

Scholar of the First Sin kesinlikle daha zor, vanilla Dark Souls 2'ye Souls oyunu demek bile zordu, biraz fazla kolaydı. Her ne kadar vanilla sürümün daha temiz bir sürüm olduğunu düşünsem de bu saatten sonra vanilla almak için sebep yok gibi görünüyor.

İki sürüm arasında düşman yerleşimleri, item yerleşimleri vb. her şey farklı. Görsel olarak da SotFS daha iyi görünüyor.
Eski olanı almak istiyordum ama Scholar of the First Sin aldım hocam. Konuya başta cevap gelmeyince yanılmıyorsam yine sizin başka bir konudaki yorumunuzu okuyarak karar vermiştim. Şimdi klavye mouse ayarları da sorunluymuş galiba. Bakalım biraz güçlü başlama rehberiyle başlayacağım gerisi gelir.