Makaleler
5
Yıllardır Dark/Deep Web zımbırtılarını duyuyoruz, çocukken çok korkunç ve esrarengiz gelirdi. Şimdi yıllar sonra ilk defa ben de bu sitelere bir göz atıp ne var mış ne yokmuş görmek istiyorum. Zaten niyetim Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı illegal bir işlem yapmak asla değil. Hiç kimseyle iletişimim olmayacak, hiçbir şey satın almayacağım. Sadece bilgilenme amaçlı gireceğim. Sistemimde antivirüs olarak Kaspersky Standard var. Girmek için Tor tarayıcısının kendisini indirdim. Ayarlarda güvenlik düzeyini "Safest" moduna aldım. Bir de tarayıcıyı açar açmaz otomatik olarak Tor ağına bağlanıyor, o ayarı da açtım. Ancak bağlantı kısmında köprü falan vardı onları açmadım. Sıkıntı olur mu bilmiyorum.

Ekran Alıntısı.webp

Sadece Tor ağına bağlanılıyor. Bir de Windows denetim masasından DNS adresini de 1.1.1.1 olarak değiştirmiştim. Bu şekilde illegal içeriklerin olduğu DarkWeb sitesine girmek için bir VPN yazılımı kullanmama ihtiyaç var mıdır? Zaten kullanacaksam bile ProtonVPN kullanacağım ücretsiz hâlini :D Eğer buna ihtiyaç yoksa boşuna interneti ekstradan yavaşlatmayalım.

Hocam Tor kullandıgınız zaman Vpn açmayın gerek yok sürekli IP adresiniz değişecegi için sıkıntı çıkmaz, ama yinede orada dikkatli olun her gördügünüz siteye tıklamamaya özen gösterin. '' Unutmaıyn, Orası Buradan Cok Farklı''

Onion siteleri her zaman daha karmaşık bir site türü bildigimiz .com'dan daha farklı ve anahtar kodu ise daha karmaşıkdır, o yüzden google bu anahtar kelimeleri çözemez. ve Tor'a ihtiyac duyarsınız
Ufak bir hatırlatma eğer girecekseniz, bir kaynağa ihtiyac duyacaksınız onion ağı bizimkinden cok farklıdır googleda bütün siteler çıkarken orda çıkmaz yani bir site ağı bulmadan sadece tor sekmesine bakarsınız.

Size tavsiyem öyle şeyler yapmayın, Evet cocukken darkweb deepweb falan havalı geliyordu kesinlikle hacker mısın gibi sorular :D
ama cidden orası güvenli bir alan değil, burda güvendesiniz.

Son düzenleme:
Size tavsiyem öyle şeyler yapmayın, Evet cocukken darkweb deepweb falan havalı geliyordu kesinlikle hacker mısın gibi sorular :D
ama cidden orası güvenli bir alan değil, burda güvendesiniz.
TOR ağı ne yaptığını biliyorsan normal internetten bile güvenli. İstediği şekilde gezebilir. İğrenç siteler var ama "aşırı tehlikeli" falan değil.

Onion siteleri her zaman daha karmaşık bir site türü bildigimiz .com'dan daha farklı ve anahtar kodu ise daha karmaşıkdır, o yüzden Google bu anahtar kelimeleri çözemez. ve Tor'a ihtiyac duyarsınız.
Ufak bir hatırlatma eğer girecekseniz, bir kaynağa ihtiyac duyacaksınız onion ağı bizimkinden cok farklıdır googleda bütün siteler çıkarken orda çıkmaz yani bir site ağı bulmadan sadece tor sekmesine bakarsınız.
Hocam bu metni Baso'nun videosundan mı aldınız :D? Az önce onun videosunu izlemiştim ve aynı şeyleri söylüyordu.