Daylio'yu kullanalı 100 günü geçiyor. Bunun şerefine bu konuyu açma gereği duydum.
Daylio bir günlük uygulaması. Günlük tutmanın faydalarını bana fazlasıyla verdi.
Aşağıdaki konuda anlatıyorum.
İnceleme: Daylio: Günlük Tutmanın Eğlenceli Bir Yolu
Daylio uygulamasını kullanmaya başlayalım tam 100 gün oldu. Bu süre zarfında, ruh halimi, aktivitelerimi ve günlük alışkanlıklarımı kaydederek kendim hakkında çok şey öğrendim.
Daylio, düzenlilik ve disiplin oluşturmama yardımcı oldu. Her gün uygulamayı kullanmak, kendime karşı sorumluluklarımı yerine getirme konusunda daha tutarlı olmamı sağladı. Uygulamayı kullanırken 1 gün bile fire vermedim. Her gün doldurdum.
Bu 100 günlük süreç, kendimi daha iyi tanımam için bir öz-keşif yolculuğu oldu. Ruh halimdeki dalgalanmaları ve bunların günlük etkinliklerimle olan ilişkisini gözlemleyerek, kendimi daha iyi yönetmeyi öğrendim.
Duygularımı kontrol etmemde bana büyük yararı dokundu Daylio'nun. Kendimi daha iyi tanıyıp duygularımı daha iyi tanıyıp daha iyi kontrol etmemde kilit rol oynadı.
Yazıyla kendimi ifade etmem kendimi tanıma yolculuğunda ana etken oldu. Yazmak... Yazmak... Yazmak...
Daylio'yu herkese öneririm.