Orası kesin ya. PS 2018 de GoW ve Spider-Man gibi efsaneler çıkartmışken bir sonraki sene Days Gone görmek herkes de pek iyi etki bırakmadı :)

Ubisoft oyununa benziyor, kötü değil ama her şeyi yapmaya çalışıp ama hiçbir şeyi doğru düzgün yapamaması. Tam olarak bitmemiş bir oyun olması, eksiklerinin fazla olması gibi. Konsept falan güzel ama yan karakterler sönük, animasyonlar kıt, yan görev çeşitliliği berbat, ana görevler berbat, modellemeler kötü vs ubisoft oyunlarına çok benziyor.

Şahsen hikayesi beni çok derinden eklemişti özellikle sam wıtwer çok yakışmış bu oyuna oynayış olarak eksik ve devamlı tekrar eden bir yapı olduğu için oradan bir tık puan kıracağım ama genel olarak kesinlikle oynanması gereken oyundur.

Ek olarak:
skizzo kadar yavşak bir adam görmedim ben ömrümde

Şahsen hikayesi beni çok derinden eklemişti özellikle sam wıtwer çok yakışmış bu oyuna oynayış olarak eksik ve devamlı tekrar eden bir yapı olduğu için oradan bir tık puan kıracağım ama genel olarak kesinlikle oynanması gereken oyundur.

Ek olarak:
skizzo kadar yavşak bir adam görmedim ben ömrümde
Zevkler ve renkler, ben atmosferinden kaynaklı 2 kere bitirdim. Motorla zombilerle kapıştığımız bu çapta bir oyun yok bildiğim kadarıyla, bu yüzden çok içine çekmişti ama hikaye falan zerre umurumda olmadı.

Skizzoyu ben kötü karakter olarak bile sayamıyorum, vasattı bence ciddiye bile almadım.

Benim oynadığım en iyi zombili oyun olabilir fakat abi hikâye olarak çok kötü. Hikâyenin ne anlatmak istediğini anlamadım. Amacımız karımızı bulmak, evet askeri kampta buluyoruz fakat hiçbir tepki yok, mutluluk yok. Bir de karakterler çok sönük; mesela deacon ve boozer olmasa, oyunda başka birisi ölse. Gram üzülmem.

Ha, ekleyeceğim diğer şey ise aynı görevleri 500 defa yapıyorsun; yok bana çiçek getir, yok şu adamı vur, yok NERO helikopterini takip et. Bir de sonlara doğru sana sürekli “sürü öldür” deyip yanına bir adam bile vermemesi, bunlar da oyunun eksik olduğunu hissettiriyor.

Ben bu oyunu 100 TL veya 150 TL’ye Epic Games’in büyük indirimlerinde almıştım. Açıkçası aldığım fiyata değdi. Fakat şu an 700-800 TL’lik Steam keyleri kesinlikle bu fiyatı etmez. Gidin, paylaşımlı hesap alın, 20 TL’ye öyle oynayın.

Son düzenleme:
Oyun kötü değil. Sadece beceriksiz şirketin elinden çıkan ve imkanı iyi değerlendirilmemiş oyunlardan birisi. Oyunun şartları değerlendirilseydi dört dörtlük oyun olurdu ve oyunun aşırı tekrara sarması sıkıcı. Belli bir yere kadar tek silah tipiyle oynuyorsunuz oyunu. Silah çeşitliliği olmasını da isterdim.