alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 22 Ocak 2026 #1 Lenovo LOQ 15IRX10 (5060) ile oynuyorum ve yayan iken oyun gayet akıyor 90-100FPS arası ama motora binince aynı FPS değerlerindeyken takılmalar oluyor. Drop desem drop gibi değil, lag hiç değil. Çözümünü bilen var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2026
Lenovo LOQ 15IRX10 (5060) ile oynuyorum ve yayan iken oyun gayet akıyor 90-100FPS arası ama motora binince aynı FPS değerlerindeyken takılmalar oluyor. Drop desem drop gibi değil, lag hiç değil. Çözümünü bilen var mıdır?
Çözüm alperen 22 Ocak 2026 Boromir dedi: Kapat hocam bir de oyle dene eger olmaz ise AA kapat k bi dene Genişletmek için tıkla... Oyuna girince deneyeyim. Bitki çizim mesafesinin orta veya yüksek ayarına çekmek takılmaları azalttı, bilginize. Yaptığım diğer adımlar: FPS'i alt sınırdan sabitledim, oyunu yönetici olarak başlattım.
Boromir dedi: Kapat hocam bir de oyle dene eger olmaz ise AA kapat k bi dene Genişletmek için tıkla... Oyuna girince deneyeyim. Bitki çizim mesafesinin orta veya yüksek ayarına çekmek takılmaları azalttı, bilginize. Yaptığım diğer adımlar: FPS'i alt sınırdan sabitledim, oyunu yönetici olarak başlattım.
Boromir Uzman Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 279 Çözümler 6 Beğeniler 136 22 Ocak 2026 #2 Vsync'i kapayin acin oyle deneyin. Bir de sisteminize gore FPS'i oyun ici limitleyi biliyorsanız limitleyin. 144-120-90 deneyin bakalim olacak mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2026 Artı 0 Eksi
Vsync'i kapayin acin oyle deneyin. Bir de sisteminize gore FPS'i oyun ici limitleyi biliyorsanız limitleyin. 144-120-90 deneyin bakalim olacak mi?
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 22 Ocak 2026 #3 Boromir dedi: Vsync'i kapayin acin oyle deneyin. Bir de sisteminize gore FPS'i oyun ici limitleyi biliyorsanız limitleyin. 144-120-90 deneyin bakalim olacak mi? Genişletmek için tıkla... Vsync 'yi denemiştim olmadı, kilit hali hazırda var. Artı 0 Eksi
Boromir dedi: Vsync'i kapayin acin oyle deneyin. Bir de sisteminize gore FPS'i oyun ici limitleyi biliyorsanız limitleyin. 144-120-90 deneyin bakalim olacak mi? Genişletmek için tıkla... Vsync 'yi denemiştim olmadı, kilit hali hazırda var.
Boromir Uzman Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 279 Çözümler 6 Beğeniler 136 22 Ocak 2026 #4 alperen dedi: Vsync 'yi denemiştim olmadı, kilit hali hazırda var. Genişletmek için tıkla... Kapat hocam bir de oyle dene eger olmaz ise AA kapat k bi dene Artı 0 Eksi
alperen dedi: Vsync 'yi denemiştim olmadı, kilit hali hazırda var. Genişletmek için tıkla... Kapat hocam bir de oyle dene eger olmaz ise AA kapat k bi dene
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 22 Ocak 2026 #5 Boromir dedi: Kapat hocam bir de oyle dene eger olmaz ise AA kapat k bi dene Genişletmek için tıkla... Oyuna girince deneyeyim. Bitki çizim mesafesinin orta veya yüksek ayarına çekmek takılmaları azalttı, bilginize. Yaptığım diğer adımlar: FPS'i alt sınırdan sabitledim, oyunu yönetici olarak başlattım. Son düzenleme: 2 Şubat 2026 Artı 1 Eksi Çözüm
Boromir dedi: Kapat hocam bir de oyle dene eger olmaz ise AA kapat k bi dene Genişletmek için tıkla... Oyuna girince deneyeyim. Bitki çizim mesafesinin orta veya yüksek ayarına çekmek takılmaları azalttı, bilginize. Yaptığım diğer adımlar: FPS'i alt sınırdan sabitledim, oyunu yönetici olarak başlattım.