Detaylar
Kim cevapladı?X870 anakart alacaksın sanırsam. 4 kanal desteği yok 4 modül taksan da çift kanal çalışır. Overclock yapılır ama parazitlenme artacağı için daha düşük frekanslarda kullanırsın muhtemelen.
O ayrı sistem hocam ben mevcut sistemim için yazdım.
Yapılıyor elbette ama anakart işlemci ve çipset önemli faktör. Ayrıca 4 kanal olan anakartların(son kullanıcı için üretilen) hepsi OC destekli zaten.
Hocam ASUS Dark Hero X570 anakartım işlemci 5950X.
Sistemin 4 kanal değil, oc ile uğraşmaya gerek yok 3600 CL16 4 stick RAM işini görür o makinede zaten.O ayrı sistem hocam ben mevcut sistemim için yazdım.
Hocam ASUS Dark Hero X570 anakartım işlemci 5950X.
Sistemin 4 kanal değil, OC ile uğraşmaya gerek yok 3600 CL16 4 stick RAM işini görür o makinede zaten.
O şekilde 4 stick şekilde bulsam keşke hocam Corsair ikinci ele filan vbaktım yokta İtopya'da 3200 MHz'lik 4x8 şeklinde yapabiliyorum yine 16x16 32 var 3600 MHz var.
32 yeterli olurda 16x16 şeklinde var gerçilerde 64 yapmalık durum olur mu onu da bilmiyorum Windows 10'na düşürdüm yüksek RAM kullanımı yüzünden 4x8 arıyorum onu da bulamıyorum.
2X16 al geç, RAM kullanımı derdin kalmaz.32 yeterli olurda 16x16 şeklinde var gerçilerde 64 yapmalık durum olur mu onu da bilmiyorum Windows 10'na düşürdüm yüksek RAM kullanımı yüzünden 4x8 arıyorum onu da bulamıyorum.
Tamamdır hocam mevcut PC'yi yayın için kullanacağım yeni toplayacağım sistemi oyun ve render için kullanacağım için ekran kartını 7900XTX alsam nasıl olur yayın yayını şu anlık işlemciden veriyorum 3070 Ti ekran kartından verdiğim zaman sistem kitlenileniyor.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-