DDR5 6400 MHz CL30 RAM için timing önerisi

Ben 2K yüksek oynuyorum. FPS 450 %1 ise 320 falan oluyor.
2K en iyisi, bende dual mode var mecbur 1080P oynuyorum, 2K 240HZ OLED alıp rahat edecektik ama biraz daha gelişsin şu teknoloji. 9700X de iyi işlemci ama bazı oyunlarda 7800X3D ile aralarında hala %1 FPS farkları var.

Hem productivity hem oyun isteyenler için 9700X her türlü daha ağır basıyor orası ayrı.

İfadeler: X99
2K en iyisi, bende dual mode var mecbur 1080P oynuyorum, 2K 240HZ OLED alıp rahat edecektik ama biraz daha gelişsin şu teknoloji. 9700X de iyi işlemci ama bazı oyunlarda 7800X3D ile aralarında hala %1 FPS farkları var.

Teknoloji yeteri kadar gelişti bence, artık OLED RAM'ler dahi çıktı. Tek eksisi OLED monitör parasına OLED RAM. @Falconpolat alırsa inceleme atar artık.

Hem productivity hem oyun isteyenler için 9700X her türlü daha ağır basıyor orası ayrı.

Bence 40 sayfa yapılan bu ayarlamalar sonucu düz 7800X3D ve düz EXPO geçtiğimize inanıyorum şu anda. Emekler bence boşa gitmedi. @Hakanyldrm

Cyberpunk benchmark yaptım. 2 FPS artış var.

Şimdi CS gireceğim hocam. Gerçek oyun içi deneyimi aktarırım.

Millet normalini almaya korkuyor bunlar bir de ekran mı koydu valla OLEDler parlaklıkdır yanmadır çözsün rahat rahat alırım ekran çok açık kalıyor ben de iş oyun hepsini bilgisayardan yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…