Merhaba, şu an bir sistem topluyorum. Görsel olarak şık bir sistem istediğim için parçaları ona göre seçmeye çalışıyorum. B650 Project Zero ile kullanacağım 16x2 RAM kiti arıyorum. Şu an aklıma yatan Trident Z 16x2 6000 MHz CL36 model oldu. CL36 olduğu halde Hynix çipliymiş. 2. elde 13-17 arasına bulabileceğim görsel olarak şık B650 Project Zero uyumlu başka RAM modelleri var mıdır, özellikle RGB? Şimdiden teşekkür ederim
Hocam önerdiğiniz baska model var mı, B650 project Zero hem pz hem ATX ve görüntüsü şık diye tercih ettim kasa H3 Flow oldugu icin mATX şart. ASUS falan 12K olmuş pahali geldi biraz.
Hocam önerdiğiniz baska model var mı, B650 project Zero hem pz hem ATX ve görüntüsü şık diye tercih ettim kasa H3 Flow oldugu icin mATX şart. ASUS falan 12K olmuş pahali geldi biraz.
Önerileriniz icin teşekkür ederim hocam ancak RGB bir model bakiyorum aslında.
Anakart şık ama buradaki konuları incelersen MSI anakart sistemlerin çoğunda kasma ve donma sorunları var, Reddit yorumlarınada bakabilirsin, şimdi şık olduğu için alacaksın ama iş RAM'lerle manuel Tweak yapmaya gelince çok uğraşacaksın. Bütçeye en uygun ASUS ve Gigabyte modelini alıp geçin hiç olmazsa BIOS sürümleri daha stabil.
MSI olarak düzgün diyebileceğim bir MSI B850M Gaming Plus WiFi 6E modeli var. Ben kullanıyorum ve ne kadar zorlarsam zorlayayım Patriot Viper Venom 6000MHz CL30 kitler ile hiç sıkıntıya düşmedim. Onun dışındaki modelleri bilmiyorum.
Merhaba, şu an bir sistem topluyorum. Görsel olarak şık bir sistem istediğim için parçaları ona göre seçmeye çalışıyorum. B650 project Zero ile kullanacağım 16x2 RAM kiti arıyorum. Şu an aklıma yatan Trident Z 16x2 6000 MHz CL36 model oldu. CL36 olduğu halde Hynix çipliymiş. 2. elde 13-17 arasına bulabileceğim görsel olarak şık B650 project Zero uyumlu başka RAM modelleri var mıdır, özellikle RGB? Şimdiden teşekkür ederim.
Bende B650 project Zero var. Viper CL30 RAM'leri aldım hava soğutmanın altında kaldığı için görünmüyor ekran kartı ile denemedim de Cinebench R23'te falan bir takilma yapmıyor. Normal kullanımda hiç takılmadı.
Bazi arkadaşlar manuel bir şeyler demiş muhtemelen 100 yerine 103 FPS almak için uğraşma ayarlarından bahsetmişler ne kadar faydalı bilemiyorum ben 3 FPS için uğraşmadığım için muhtemelen sorun yaşamam.