Bunlara en iyi karakterler demezdim. Özelliğini kullanamazsan M1 katilinden fazlası olamıyorlar. Hele kovalama esnasında ruh öfkesi gibi palet perkleri yoksa yandın, palet atıp atıp dururlar. Bu maç 5 dakikadan fazla sürmez... Blight ve Hemşire bence en iyisi.

Bunlara en iyi karakterler demezdim. Özelliğini kullanamazsan M1 katilinden fazlası olamıyorlar. Hele kovalama esnasında ruh öfkesi gibi palet perkleri yoksa yandın, palet atıp atıp dururlar. Bu maç 5 dakikadan fazla sürmez... Blight ve Hemşire bence en iyisi.
Özellikleri zaten olayları. Özellikleri aşırı bozuk doğru kullanabilirsen.

Kullandım diyelim paletleri nasıl geçeceksin? Sjw nasıl yeneceksin? çok zor çok... Hele map seçen katiller, gideon et fabrikası gibi kapalı haritalar gelirse daha kötü... o maçı oynamak istemezdim :D.
Hocam o dediğiniz rank 8 ve altında oluyor. Rank 20'ler zaten allaha emanet. Smurf ihtimali de düşük çünkü yeni hesabın mmr yüksek olmaz.

Hocam o dediğiniz rank 8 ve altında oluyor. Rank 20'ler zaten allaha emanet. Smurf ihtimali de düşük çünkü yeni hesabın mmr yüksek olmaz.
İlk başta eğlenir sonra onunla eğlenirler :D. Yüksek MMR gerçekten sabır taşı istiyor... O yüzden güçlü bir katil olduğunu düşünmüyorum ama elbette eğlenceli bir katil.

Hocam yüksek mmr'a çıkan adam swf'lere karşı da oynar yani.
Hocam ben bu oyunu takribi 300 saat oynadım ama swf'ler gerçekten baş belası. Respact atarak oynarsan seni anında zorbalamaya başlıyorlar... Yeni build deniyorsun zorbalamaya başlıyorlar. Dbd kitlesi kadar toksik bir kitle görmedim. Yıllardır Dereceliyi ve derecesizi ayırmıyorlar. Meta buildi oynarsan bu sefer sana sövüyorlar bunun bir dengesi yok. O yüzden ağız tadıyla Ghostface oynayamıyorum. Oynarsam bu sefer maç 5 dakika sürmüyor... İlla 3 jeneratör tutmalıyım ve camp yapmalıyım :D. Bu da sıkıcı bir yerden sonra. Serbest bırakırsan aniden gen rush yapıyor bu sefer :D. Kurban oynayınca bütün stres vs. her şey gidiyor. Bu oyun kurban oynayana güzel kısacası...