Güncelleme yapmamakta ısrarcılar nasıl olsa oyuncumuz oynamaya devam eder kafasındalar. İleride düzeltmeye çalışacaklarını bile düşünmüyorum, 2018 FPS sınırlarıyla devam ederler anca. RX 9070 XT gibi bir kartla bile 120 FPS alabiliyorum akıcı bile değil. Anlamsız bir oyun.
Oyuna 120FPS seçme özelliği gelmeden önce sadece 30 60 vardı diye hatırlıyorum. O zamanlar oyun dosyasından FPS sınırı kaldırılabiliyordu ama ben hile olarak algılanabilir diye yapmadım sadece videolarda görüyordum. Şimdilerde araştırdığımda oyuna 120FPS seçme özelliği geldiğinden beri oyun dosyası ile de FPS sınırı kaldırılamamaya başlamış. Öyle diyorlar. Üzücü vallahi ne diyeyim. Rainbow Six: Siege ve DBD favori oyunlarımdı. Uyduruk bir laptopta aldığım akıcılığı şu an alamamak üzmüyor değil.
Bu hata gelmeye başladı mı geçmiş olsun. 4 yıldır oynuyorum her sene bu hata bir kere gelir ve format atmadan asla düzelmez.
İki kere geldi dosya bütünlüğü doğrulayınca düzeldi. Oyunu açmaya çalışırken gelmişti zaten oynarken değil. Tekrarlarsa format çakarım sorun yok.
Güncellemeleri kaldırabiliyorsun. Sorunun güncellemeden kaynaklandığını düşünüyorsan güncellemeyi kaldırıp öyle tekrar test etmeni tavsiye ederim. Ayrıca soruda ekran kartı modelini ve sürücü sürümünü de belirtmen iyi olabilir.
- Monitör 120 Hz seç.
- Oyun içi 120 FPS ayarla.
- RivaTuner 119 FPS seç (120'de piksel yığını zaman zaman ekranda oluşabiliyor böyle gidiyor)
- V-Sync aç.
Bu şekilde DBD kusursuz hale geliyor. Hiçbir yerde böyle bir çözüm yok. Yayıncılar bile kasarak oynuyor. Bir duanızı alırım