Yer
Trabzon
İyi Sosyaller herkese, kolla oynanabilecek oyunlar ararken Dead Cells oyununu buldum ve 1 hafta önce indirdim. Oyun mantığını kabul ettim. Öl, diril, geliş, daha çok ilerle, öl, diril, geliş, daha çok ilerle. Ancak 2 gündür artık öl diril aynı yere gel öl diril, aynı yere gel. Bir türlü daha ötesine geçemiyorum. Hep bir sonraki seviyeye geçince oyun içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Moblar çok vuruyor silahla az vuruyor. Kaçırdığım bir şey mi var yardımcı olur musunuz?

İyi Sosyaller herkese, kolla oynanabilecek oyunlar ararken Dead Cells oyununu buldum ve 1 hafta önce indirdim. Oyun mantığını kabul ettim. Öl, diril, geliş, daha çok ilerle, öl, diril, geliş, daha çok ilerle. Ancak 2 gündür artık öl diril aynı yere gel öl diril, aynı yere gel. Bir türlü daha ötesine geçemiyorum. Hep bir sonraki seviyeye geçince oyun içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Moblar çok vuruyor silahla az vuruyor. Kaçırdığım bir şey mi var yardımcı olur musunuz?
Kaçınma işini zamanlaman gerekiyor bir de yükseltmeleri doğru harcamak lazım. Merak edersen youtube üzerindeki oyuncular nasıl oynamış bakabilirsin.

Kaçınma işini zamanlaman gerekiyor bir de yükseltmeleri doğru harcamak lazım. Merak edersen YouTube üzerindeki oyuncular nasıl oynamış bakabilirsin.

Yani oynayışımın iyi olduğunu düşünüyorum ne yalan söyleyeyim neredeyse bölümleri tek hit almadan bitireceğim. Yükseltmeleri ise silahlarıma göre yapıyorum. YouTube üzerinden de bakarım yine oynanışına.

Bölüm sonu bosslarında mı takılıyorsun? Hiç kralın elini geçebildin mi?

Hayr inan bana bosslar moblardan daha kolay :D. Tüm DLC'leri yükledim. 2 3 farklı bosslar kestim ancak bossları kesikten sonra sonraki seviyeye geçtiğimde artık moblar 600 700 hit atıyor. Dayanılmıyor yani. Kralın eline gelmedim sanırım ilk defa duydum.

Hayr inan bana bosslar moblardan daha kolay :D. Tüm DLC'leri yükledim. 2 3 farklı bosslar kestim ancak bossları kesikten sonra sonraki seviyeye geçtiğimde artık moblar 600 700 hit atıyor. Dayanılmıyor yani. Kralın eline gelmedim sanırım ilk defa duydum.
Hatırladığım kadarıyla bir kez bitirince hücre yükseltme açılıyor böylece zorluk artırabiliyorsun. Hand of king olarak geçer onu geçtikten sonra başa dönüyor oyun.

Hatırladığım kadarıyla bir kez bitirince hücre yükseltme açılıyor böylece zorluk artırabiliyorsun. Hand of king olarak geçer onu geçtikten sonra başa dönüyor oyun.

Ben acaba tüm DLC'leri kurduğum için oyun oyunluktan çıkmış olabilir mi? Böyle bir bossu hiç görmedim.

Ben acaba tüm DLC'leri kurduğum için oyun oyunluktan çıkmış olabilir mi? Böyle bir bossu hiç görmedim.
DLC ler bölgeleri ekliyor bölüm sonunda başka bir bölgeye geçerken seçim şansın oluyor. İlk boss benim bildiğim Hand of King ondan sonra oyun başa dönüyordu. Youtube üzerinden bakabilirsiniz bende oynamayalı çok oluyor.

DLC'ler bölgeleri ekliyor bölüm sonunda başka bir bölgeye geçerken seçim şansın oluyor. İlk boss benim bildiğim Hand of King ondan sonra oyun başa dönüyordu. YouTube üzerinden bakabilirsiniz bende oynamayalı çok oluyor.

Hayda bende ilk boss hiç o olmadı ki :D. Behemoth vardı leviathan vardı bir ara dracula geldi :D. Benimki karmakarışık yapacak bir şey yok yardımcı modda ölünce son kayıt noktasından dirilmeyi aktif ettim başka türlü tadı çıkmayacak sanırım.